Uit eten Kaatsheuvel

Echt lekker eten in ons restaurant.
Voor ontbijt en diner.

Uit eten in Kaatsheuvel? Bijzonder lekker bij GuestHouse FoodBar

Wil je écht lekker uit eten? Kaatsheuvel is nu met de GuestHouse FoodBar een sfeervol restaurant rijker. Je kunt er niet alleen heerlijk eten, maar hier wordt ook gelet op duurzaamheid. Daarnaast werken we in het restaurant en op de kamer met QR codes. Via de QR codes kun je eenvoudig de menukaart inzien en bestellingen plaatsen. Gezond, vers, creatief en bovenal: betaalbaar! Je gaat dus in meerdere opzichten met een goed gevoel naar buiten na een bezoek aan de Guesthouse FoodBar.

Dagje uit of lekker dineren? Kaatsheuvel ligt heel centraal

Je kunt ook blijven slapen! Want GuestHouse FoodBar maakt onderdeel uit van het GuestHouse Hotel. Een nieuw gaaf hotel, centraal gelegen in een omgeving waar van alles te beleven is! De Efteling zit op loopafstand, maar ook de Beekse Bergen is vanaf deze locatie prima te bereiken. Je auto laat je dus gewoon gratis bij ons staan. Entreebewijzen voor de Beekse Bergen zijn bij ons eveneens verkrijgbaar. Natuurliefhebbers starten bij ons hun struintocht door De Loonse en Drunense Duinen of De Biesbosch. Ga je liever shoppen, dan zijn Waalwijk, Tilburg, Breda en Den Bosch dichtbij. Zoek je misschien alleen een adres waar je lekker en voordelig kunt dineren? Kaatsheuvel en met name de GuestHouse FoodBar is de place to be!

In onze FoodBar kun je ‘s avonds ook terecht voor een lekkere soep, een frisse salade of een van onze Guesthouse FoodBar Specials. Bekijk ook onze volledige menukaart!

Menukaart

Uit eten Kaatsheuvel? Kom naar GuestHouse FoodBar

Reserveren is niet nodig in onze GuestHouse FoodBar. Wie gezellig, lekker en betaalbaar uit eten wil in Kaatsheuvel is bij ons aan het juiste adres. Ons restaurant is voor iedereen dagelijks geopend van 17.00 tot 21.30 uur.