Uit eten Kaatsheuvel

Echt lekker eten in ons restaurant.
Voor ontbijt, lunch en diner.

Uit eten in Kaatsheuvel? Bijzonder lekker bij GuestHouse Kitchen

Wil je écht lekker uit eten? Kaatsheuvel is nu met GuestHouse Kitchen een wel heel bijzonder restaurant rijker. Je kunt er niet alleen heerlijk eten, maar hier wordt ook gelet op duurzaamheid. Met de no-waste formule wordt hier alles gedaan om voedselverspilling tegen te gaan. Er wordt creatief gekookt met verse ingrediënten uit de naastgelegen Albert Heijn die niet meer verkocht mogen worden maar nog wel gegeten. Dat betekent een dagelijks wisselend menu met de meest smaakvolle gerechten! Gezond, vers, creatief en bovenal: betaalbaar! Je gaat dus in meerdere opzichten met een goed gevoel naar buiten.

Dagje uit of lekker lunchen? Kaatsheuvel ligt heel centraal

Je kunt ook blijven slapen! Want GuestHouse Kitchen maakt onderdeel uit van het GuestHouse Hotel. Een nieuw gaaf hotel, centraal gelegen in een omgeving waar van alles te beleven is! De Efteling zit op loopafstand, maar ook de Beekse Bergen is vanaf deze locatie prima te bereiken. Je auto laat je dus gewoon gratis bij ons staan. Entreebewijzen voor de Beekse Bergen zijn bij ons eveneens verkrijgbaar. Natuurliefhebbers starten bij ons hun struintocht door De Loonse en Drunense Duinen of De Biesbosch. Ga je liever shoppen, dan zijn Waalwijk, Tilburg, Breda en Den Bosch dichtbij. Zoek je misschien alleen een adres waar je lekker en voordelig kunt lunchen? Kaatsheuvel en met name de GuestHouse Kitchen is de place to be!

Bij GuestHouse Kitchen wordt creatief gekookt met dagelijkse wisselende menu’s. En het leuke is, iedereen kan de gerechten thuis ook zelf maken, want zoals gezegd koken we met de aanvoer van de dag. Op de schermen in GuestHouse Kitchen laten we de dagspecials zien, met dagelijks wisselende menu’s. En zo moeilijk te maken is het allemaal niet. Iedereen kan het, want in de GuestHouse Kitchen wordt alles gemaakt met ingrediënten uit de Albert Heijn. Dus vergeet niet om de kok te vragen om het recept. Dan kun jij jouw gerecht thuis nog een keer op tafel toveren. Uit eten in Kaatsheuvel wordt op die manier wel echt een bijzondere ervaring.

Uit eten Kaatsheuvel? Kom naar GuestHouse Kitchen

Reserveer nu een tafel in GuestHouse Kitchen voor een heerlijk avondje uit eten of lunchen in Kaatsheuvel. Wie gezellig, lekker, betaalbaar en duurzaam wil uit eten in Kaatsheuvel is bij ons aan het juiste adres! Klik hier om te reserveren.