YOUR meeting

We hebben gezellige ruimtes naast de Living waar je even rustig met een kleiner gezelschap kunt samenkomen. Wij geloven niet meer in stoffige saaie vergaderzalen. In deze mooie open ruimtes sta je in verbinding met de omgeving maar met een gesloten deur heb je voldoende privacy voor een besloten vergadering.

Voor een training, presentatie of teamsessie zijn deze ruimtes enorm geschikt. Uiteraard kunnen we projecteren, is er geweldige wifi en voorzien we iedereen van drankjes en hapjes. Meer leren over gastvrijheid, klantgerichtheid of customer service? Boek dan een training bij OOKs en ontdek hoe echte hospitality eruit ziet. Vanuit de trainingsruimten in het GuestHouse Hotel zit je bovenop de levensechte situaties en in combinatie met de naastgelegen Efteling kunnen we geweldige zakelijke arrangementen samenstellen.

Overigens zijn onze meeting rooms zo ingericht dat je er ook gewoon rustig de krant kunt lezen, met elkaar een informele ontbijtmeeting kan houden of met de familie een verjaardag kunt vieren.

De ruimtes zijn geschikt voor 5-40 personen, waarbij 2 ruimtes aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast hebben we uiteraard ook mogelijkheden voor een ‘total-buyout’ van het hotel, waardoor je met meer gasten terecht kunt bij GuestHouse Hotel en daardoor ook de LivingRoom, Daktuin en GuestHouse Kitchen gebruikt kunnen worden als Meeting locaties.

GuestHouse Meeting
GuestHouse Meeting
Meeting
Vergadering
Vergaderzaal Grass&Stone
Zakelijk

Onze partners

Ook grotere meetings, congressen en evenementen kunnen wij organiseren. Zowel in de Efteling als met onze samenwerkingspartners Theater het Klavier (op 500 meter) en Experience island (outdoor locatie) kunnen wij mooie programma’s samenstellen. Vanuit ons hotel wandelt u naar de Efteling of het intieme theater het Klavier waar uw feest of bijeenkomst kan plaatsvinden . Het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is centraal gelegen tussen alle perfecte evenementenlocaties!

Theater in het klavier

Klavier Kaatsheuvel

Experience Island

Experience Island

De Efteling

Aquanura Efteling