YOUR meeting

We hebben gezellige ruimtes naast de Living waar je even rustig met een kleiner gezelschap kunt samenkomen. Wij geloven niet meer in stoffige saaie vergaderzalen. In deze mooie open ruimtes sta je in verbinding met de omgeving maar met een gesloten deur heb je voldoende privacy voor een besloten vergadering.

Voor een training, presentatie of teamsessie zijn deze ruimtes enorm geschikt. Uiteraard kunnen we projecteren, is er geweldige wifi en voorzien we iedereen van drankjes en hapjes. Meer leren over gastvrijheid, klantgerichtheid of customer service? Boek dan een training bij OOKs en ontdek hoe echte hospitality eruit ziet. Vanuit de trainingsruimten in het GuestHouse Hotel zit je bovenop de levensechte situaties en in combinatie met de naastgelegen Efteling kunnen we geweldige zakelijke arrangementen samenstellen.

Overigens zijn onze meeting rooms zo ingericht dat je er ook gewoon rustig de krant kunt lezen, met elkaar een informele ontbijtmeeting kan houden of met de familie een verjaardag kunt vieren.

De ruimtes zijn geschikt voor 12-14 personen, waarbij 2 ruimtes aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Deze ruimte is geschikt voor 24 personen “seated” en 35 personen in een receptie opstelling.

Bel ons gerust voor meer informatie! 0416-273567. De plattegrond van onze meeting rooms volgt zsm!