ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN IN EEN HUISELIJKE SFEER

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is een modern, fris en betaalbaar hotel en kenmerkt zich door persoonlijke service en oprechte gastvrijheid. Van zakelijke overnachtingen tot een  meerdaagse vergadering inclusief lunch en diner, we ontdekken graag samen de mogelijkheden. Informeel, gastvrij en met alle benodigheden voor een onvergetelijk zakelijk verblijf.

Neem contact met ons op

Het GuestHouse Hotel beschikt over 69 ruime kamers, vergaderruimtes geschikt voor 5 tot 40 personen, de mogelijkheid om op aanvraag grotere ruimtes te huren en een grote parkeerplaats waar gratis de gehele dag gebruik van gemaakt mag worden. Hierdoor is het hotel geschikt voor zakelijke overnachtingen, maar bijvoorbeeld ook voor een bedrijfsuitje inclusief overnachting. Combineer een teamsessie met een uitje naar bijvoorbeeld de Efteling, ga daarna een hapje eten in onze FoodBar en sluit de dag daarna af in de gezellige Living of bij mooi weer op de Daktuin. De volgende ochtend schuif je zo weer aan bij het ontbijt! Wil je meer informatie of graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Het GuestHouse Hotel beschikt over twee vergaderzalen die geschikt zijn van 5 tot 40 personen (afhankelijk van opstelling en zaal). Voor meer informatie over onze zalen en mogelijkheden voor jouw gezelschap klik hier. 

Zeker! We bieden zakelijke overnachtingen met het gevoel van thuis. Met ruime kamers, gastvrije service en flexibele voordelen streven we ernaar dat iedere gast zich thuis kan voelen in ons hotel. Voor meer info klik hier.

Het is zeker mogelijk om een bedrijfsevenement bij het GuestHouse Hotel te organiseren, daar gaan we graag met je over in gesprek. Voor meer informatie klik hier.

Op dit moment zijn wij alleen geopend op reservering, ook serveren wij geen lunch. Toch last minute de opties bespreken? Neem contact op voor de eventuele mogelijkheden op +31 416 273 567