Efteling overnachten

Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis.
Op loopafstand van de Efteling!

Overnachten bij de Efteling?

Wil je na een dagje Efteling overnachten op slechts 500 meter van het park? Voor een onvergetelijke ervaring boek je voordelig een verblijf bij GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. Je maakt je  dagje Efteling compleet met een overnachting in dit hotel op loopafstand van de Efteling. Met een leuke speelhoek binnen en gave speelelementen buiten in onze daktuin is dit de ideale locatie voor een verblijf met kinderen. Goed om te weten is dat je voordelige Efteling arrangementen kunt boeken! Wil je één of twee nachten bij ons blijven, met respectievelijk één of twee maal toegang tot dit populaire pretpark? Aan jou de keuze!

Wanneer je wilt overnachten in de omgeving van de Efteling ben je bij GuestHouse Hotel aan het juiste adres. De bijzondere en ruime kamers zijn geschikt voor kleine en grote families. Onze GreenHouse Rooms bieden plaats aan 1-5 personen. In onze BunkHouse Room kun je zelfs met 6 personen overnachten, allemaal in 1 bed! Ben je met nog meer personen? Bekijk dan onze FarmHouse Rooms. Daar kun je zelfs met 8 personen overnachten. Een aantal van deze kamers is ook geschikt voor mindervaliden. Alle kamers zijn voorzien van televisie en een kluisje. Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Je kunt je bagage echter al eerder bij ons kwijt en meteen (te voet!) doorgaan naar de Efteling.

Overnachten omgeving Efteling? GuestHouse Hotel Kaatsheuvel!

Er zijn voldoende redenen om te overnachten in omgeving van de Efteling. Wandelen of fietsen kun je in en om Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Shoppen kan in Tilburg en Waalwijk, of iets verder weg in Den Bosch en Breda. Of maak een boottocht en geniet van de natuur in Nationaal Park De Biesbosch. In Tilburg kun je gaan zwemmen in zwembad Stappegoor of naar de film in de Euroscoop. Op ons interactieve scherm is onze Living ontdek je wat de omgeving allemaal te bieden heeft! En natuurlijk geven we je graag nog tips en informatie mee tijdens je verblijf.

Blijf na een dagje Efteling overnachten in GuestHouse Hotel

Blijf overnachten in de omgeving van de Efteling en maak van je dagje uit een korte vakantie! Er is voldoende te beleven in de omgeving van Kaatsheuvel en GuestHouse Hotel biedt alle faciliteiten voor een super leuk en onvergetelijk verblijf! Enthousiast geworden? Je bent van harte welkom!

Boek hier je overnachting!