Geef een onvergetelijk bedrijfsfeest in Brabant! 

Het GuestHouse Hotel biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijfsfeesten. Onze zalen zijn geschikt voor groepen tot 25 personen. In verband met de dagelijkse gang van zaken zijn grotere evenementen niet altijd mogelijk, omdat zij in andere ruimtes van het hotel plaatsvinden. Ook moeten deze evenementen ruim van te voren geboekt worden. Neem daarvoor contact met ons op, we denken graag met je mee voor de mogelijkheden!

Ontdek onze evenementenlocatie in Kaatsheuvel!

Op zoek naar een toffe locatie voor een onvergetelijk evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor gezelschappen tot 25 personen ben je van harte welkom, voor grotere gezelschappen of bijzondere aanvragen gaan we graag met je in gesprek. 

De locatie beschikt over verschillende zalen die geschikt zijn voor kleine en grote evenementen. Onze zalen zijn geschikt voor groepen tot 25 personen. Voor grotere groepen gebruiken we de andere ruimtes in het hotel. Grotere evenementen zijn in verband met de dagelijkse gang van zaken niet altijd mogelijk en kunnen alleen ruim van tevoren worden geboekt.

Het GuestHouse Hotel biedt verschillende mogelijkheden als feestlocatie in Brabant. In verband met de beperkte ruimte zijn grote evenementen niet altijd mogelijk, neem daarvoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een ‘total-buyout’ van het hotel is mogelijk, neem daavoor contact met ons op. 

Het GuestHouse Hotel biedt verschillende mogelijkheden om vergaderzalen te huren. Kijk hier of stuur een mail.