Overnacht in een hotel met Pinksteren op 19 mei 2024 en ontdek Brabant

Brabant ontdekken doe je vanuit GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. Zo fiets je in 10 minuten naar de Loonse en Drunense duinen. De duinen beschikken over verschillende fietsroutes en 2 mountainbikeroutes. De mountainbikeroutes staan bekend om de steile hellingen en kronkelige paden. Er is een zwarte en groene route die beiden starten bij restaurant de Rustende Jager.

Ga een weekendje weg met Pinksteren!

Met een extra vrije dag op maandag, kun je een extra nachtje genieten van alles wat GuestHouse jou te bieden heeft. Ga jij voor een BunkHouse Room 6 waar je met 6 personen in een stapelbed kunt slapen of kies je voor een FarmHouse Room 8 waar je zelfs met z’n achten op 1 kamer slaapt. Hoe gezellig is dat? Upgrade daarnaast je verblijf met een uitgebreid ontbijtje en zelf samengestelde lunchbag. Zo kies jij zelf wat je meeneemt en kun je dat croissantje waar je eigenlijk nog heel veel zin in had, gewoon meenemen voor later.

boek hier je verblijf voor het pinksterweekend

Wat is er in Kaatsheuvel te doen met Pinksteren?

Het attractiepark de Efteling is heel dichtbij het hotel, zelfs op loopafstand. Parkeer de auto gratis bij het hotel en loop in 5 minuten naar het park. Met de tientallen sprookjes en attracties kun je je de hele dag vermaken. Wist je dat er sinds kort een nieuwe attractie is, de Wereld van Sindbad? Hier ga je op ontdekkingsreis en vind je verborgen schatten. Met een GuestHouse Efteling arrangement kun je 1 of zelfs 2 dagen genieten van alles wat de Efteling te bieden heeft en combineer je het eenvoudig met een heerlijke overnachting in ons hotel. Komt Pinksteren toch niet goed uit? Bekijk dan ook onze mogelijkheden voor een hotelovernachting met Pasen of Hemelvaart.

Beeldmateriaal verkregen via VisitBrabant

Wat is er in Kaatsheuvel te doen tijdens Pinksteren?
Tijdens Pinksteren zijn er genoeg activiteiten te ondernemen in de omgeving van Kaatsheuvel. Zo zijn de Efteling, Beekse Bergen en de Loonse en Drunense Duinen binnen een halfuur bereikbaar.

Is het Pinksterweekend in Brabant leuk met kinderen?
Het Pinksterweekend in het GuestHouse hotel in Brabant is zeker leuk met kinderen. Zo kunnen de kinderen tijdens het verblijf gebruik maken van alle faciliteiten in het hotel zoals een minigolf, airhockey en tafeltennistafel.