Enkele impressies, more to come!

Eten en Drinken

Reserveren

Schuif gerust aan in de keuken, kijk mee in de pan proef een hapje en leer van onze chefs hoe ze het eigenlijk doen. Van elk gerecht geven we je graag het recept, over elk ingrediënt vertellen we je graag een verhaal.  Gezond, vers, creatief en niets verspillen, ook hier doen we dingen weer net even wat anders dan anders. Maar wel erg lekker en betaalbaar! Iedereen kan alles zelf maken, want in de GuestHouse Kitchen wordt alles gemaakt met ingredienten uit de Albert Heijn.

Gooien jullie echt niets weg?

Dat lukt helaas niet maar we proberen wel om de voedselverspilling in de Albert Heijn met maar liefst 50% te reduceren. Maar alles wat we maken moet wel vers en lekker zijn.

Hebben jullie een vaste kaart?

Nee, die wisselt vaak, soms wel dagelijks. Op de schermen in het restaurant laten we ook de dagspecials zien. we koken met de aanvoer van de dag.

Ik heb een allergie, houden jullie daar rekening mee?

Als u ons van te voren laat weten waar u allergisch voor bent, houden we daar zeker rekening mee. Daarnaast is al onze allergenen informatie beschikbaar in het restaurant. Onze medewerkers vertellen je er alles over!

Is het eten wel echt vers?

Jazeker, we werken met verse producten en maken alles op de dag zelf. Alles wat we gebruiken zit voor de tht datum maar zou misschien enkele dagen later

weggegooid gaan worden. En dat willen we voorkomen. Maar kom gerust kijken in de keuken en proef uit de pan. Verser kan bijna niet!

  • Je kunt reserveren vanaf 7 juni 2018
  • :

GuestHouse Hotel Nieuws