Onze menukaarten

Menukaart

Hapjeskaart

Drankkaart

een tafel Reserveren?

Lijkt het je wat? Culinair verrast worden door ons team van creatieve koks en in de watten gelegd te worden door onze bedieningsmedewerkers? Reserveer dan hieronder een tafel bij ons voor lunch of diner. Let op, omdat we meer bedden dan restaurantstoelen hebben, is er maar beperkt plaats, vooral voor diner reserveringen. Wil je reserveren? Klik hieronder voor beschikbaarheid

Gooien jullie echt niets weg?

Dat lukt helaas niet maar we proberen wel om de voedselverspilling in de Albert Heijn met maar liefst 50% te reduceren. Maar alles wat we maken moet wel vers en lekker zijn.

Hebben jullie een vaste kaart?

We hebben een combinatie van een vaste kaart met wisselende menus. Op de schermen in het restaurant laten we ook de dagspecials zien. we koken met de aanvoer van de dag.

Ik heb een allergie, houden jullie daar rekening mee?

Als u ons van te voren laat weten waar u allergisch voor bent, houden we daar zeker rekening mee. Daarnaast is al onze allergenen informatie beschikbaar in het restaurant. Onze medewerkers vertellen je er alles over!

Is het eten wel echt vers?

Jazeker, we werken met verse producten en maken alles op de dag zelf. Alles wat we gebruiken zit voor de tht datum maar zou misschien enkele dagen later

weggegooid gaan worden. En dat willen we voorkomen. Maar kom gerust kijken in de keuken en proef uit de pan. Verser kan bijna niet!

Reserveren


GuestHouse Hotel Nieuws