Efteling met overnachting

Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis.
Op loopafstand van de Efteling!

Boek hier jouw dagje Efteling met overnachting

Ben jij op zoek naar een dagje Efteling met overnachting? Boek dan nu heel voordelig een verblijf bij het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. Een kindvriendelijk en huiselijk hotel op amper zes minuten lopen van de Efteling. Ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. GuestHouse Hotel biedt uit meerdere Efteling arrangementen, waarbij je kunt kiezen uit een of twee dagen toegang tot het park, in combinatie met één of twee keer overnachten. Bovendien ligt Kaatsheuvel erg centraal. Vanuit ons hotel zijn vele andere leuke uitstapjes te maken!

Ruime hotelkamers in Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel heeft meerdere kamertypes. Ruim en nog ietsje ruimer met bijzondere bedden voor de hele familie, leuk en ook praktisch ingericht. Onze GreenHouse Rooms zijn geschikt voor 1-5 personen, de BunkHouse Rooms voor 2-6 personen. Wil je een echte riante verblijfsgelegenheid, check dan onze FarmHouse Rooms (tot 8 personen, ook voor mindervaliden). Al onze kamers zijn smaakvol en praktisch ingericht en standaard voorzien van een TV en kluisje.

Je overnachting in combinatie met een bezoek aan de Efteling is voordelig te boeken met onze Efteling arrangementen. Ons Efteling package small geeft je recht op een dag toegang tot de Efteling met overnachting.  Het Efteling package large biedt één of meerdere overnachtingen en twee dagen toegang tot het pretpark. 

Efteling arrangementen met hotelovernachting

Met onze Efteling packages boek je een compleet en betaalbaar pakket. Ook je auto kun je gratis bij ons laten staan, de Efteling ligt immers op loopafstand. Ons hotel biedt alle faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf! De kinderen vermaken zich binnen in de speelhoek terwijl de ouders lekker genieten van een drankje aan de bar. Ook in onze gave daktuin is van alles te beleven. De kleintjes spelen er heerlijk in de zandbak of roetsjen van de glijbaan. De wat ouderen kunnen elkaar uitdagen bij tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart of tafeltennis. Natuurlijk is er in het hele hotel gratis Wifi.

Boek daarom snel jouw dagje Efteling met overnachting bij GuestHouse Hotel. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of bel 0416-273567.

Is GuestHouse Hotel dichtbij de Efteling?
Guesthouse Hotel ligt op slechts 5 minuten loopafstand van de Efteling. 700 meter stappen en je staat voor de poort van de Wereld vol wonderen!
Is GuestHouse Hotel geschikt voor gezinnen?
Zeker weten, de grote kamers met meerdere bedden zijn geschikt voor het hele gezin. Kinderen kunnen heerlijk spelen op de daktuin en zelfs een rondje minigolfen, terwijl de ouders een drankje doen.
Kan ik nog meer doen bij GuestHouse Hotel naast het bezoeken van de Efteling?
Er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel. Breng een bezoek aan aan Safaripark Beekse Bergen, ga wandelen en fietsen of ga winkelen in Den Bosch of Tilburg. Vestingstad Heusden is ook een echte aanrader. Onze GuestHousers vertellen je graag meer over alle verborgen parels in de buurt.