Efteling met overnachting

Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis.
Op loopafstand van de Efteling!

Boek hier jouw dagje Efteling met overnachting

Ben jij op zoek naar een dagje Efteling met overnachting? Boek dan nu heel voordelig een verblijf bij het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. Een nieuw, fris en betaalbaar hotel op amper zes minuten lopen van de Efteling. Ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. GuestHouse Hotel biedt uit meerdere Efteling arrangementen, waarbij je kunt kiezen uit een of twee dagen toegang tot het park, in combinatie met één of twee keer overnachten. Bovendien ligt Kaatsheuvel erg centraal. Vanuit ons hotel zijn vele andere leuke uitstapjes te maken!

Onze hotelkamers: ruim, ruimer of riant

GuestHouse Hotel heeft meerdere kamertypes. Ruim en nog ietsje ruimer met bijzondere bedden voor de hele familie, leuk en ook praktisch ingericht. Onze GreenHouse Rooms zijn geschikt voor 1-5 personen, de BunkHouse Rooms voor 2-6 personen. Wil je een echte riante verblijfsgelegenheid, check dan onze FarmHouse Rooms (tot 8 personen, ook voor mindervaliden). Al onze kamers zijn smaakvol en praktisch ingericht en standaard voorzien van een TV en kluisje.

Je overnachting in combinatie met een bezoek aan de Efteling is voordelig te boeken met onze Efteling arrangementen. Ons Efteling package small geeft je recht op een dag toegang tot de Efteling met overnachting. Bij het Efteling package medium zit een dag extra toegang tot het park. Bij het Efteling package large is het net omgedraaid: twee overnachtingen en één dag entree tot het attractiepark. En wie echt het maximale uit zijn bezoek wil halen, krijgt in het Efteling package extra large twee overnachtingen én twee dagen Efteling.

Guesthouse Hotel maakt Efteling met overnachting betaalbaar en compleet

Met onze Efteling packages boek je een compleet en betaalbaar pakket. Kinderen tot 4 jaar hoef je niet in je berekening mee te nemen. Zij verblijven gratis in ons hotel. Ook je auto kun je gratis bij ons laten staan, de Efteling ligt immers op loopafstand. Ons hotel biedt alle faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf! De kinderen vermaken zich binnen in de speelhoek terwijl de ouders lekker genieten van een drankje aan de bar. Ook in onze gave daktuin is van alles te beleven. De kleintjes spelen er heerlijk in de zandbak of roetsjen van de glijbaan. De wat ouderen kunnen elkaar uitdagen bij tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart of tafeltennis. Natuurlijk is er in het hele hotel gratis Wifi.

Boek daarom snel jouw dagje Efteling met overnachting bij GuestHouse Hotel. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of bel 0416-273567.