Geniet van een hotelovernachting in Brabant met Hemelvaart op 9 mei 2024

Met het heerlijke lenteweer in aankomst, is Hemelvaart natuurlijk het ideale moment om te genieten van een lang weekendje weg in Brabant. Het GuestHouse Hotel is jouw uitvalsbasis voor actieve avonturen. Zowel in de omgeving als in het hotel zijn er tal van mogelijkheden om je te vermaken. Wist je bijvoorbeeld dat we een grote daktuin hebben met een minigolfbaan. Sla jij een hole-in-one en pak je de winst? Ook als het weer even tegen zit (het blijft natuurlijk Nederland) zijn er binnen genoeg spellen te spelen. Speel bijvoorbeeld een potje Airhockey of biljart in de gameroom of plof gewoon lekker neer in de Living. Voor ieder is er wat wils in het GuestHouse Hotel.

Ga een weekendje weg met Hemelvaart!

Op 5 minuten loopafstand van het GuestHouse hotel vind je attractiepark de Efteling waar sprookjes echt bestaan. Dompel je onder in de magische wereld van prinsessen en kabouters of race tegen elkaar in de houten achtbaan van Joris en de Draak. Met een GuestHouse Efteling arrangement kun je 1 of 2 dagen de Efteling bezoeken in combinatie met een heerlijke overnachting in ons hotel.

Heb je juist geen zin in de gezellige drukte van de Efteling? Huur dan een fiets en zoek de rust op in de Loonse en Drunense Duinen. Het steeds veranderende landschap van het nationaal park zorgt ervoor dat deze prachtige omgeving nooit verveeld. Of ga fietsen in de Oisterwijkse bossen en vennen of het mooie rivierenlandschap ten noorden van Waalwijk, zelfs het schitterende vestingstadje Heusden is binnen een uur te bereiken. Wandel over de eeuwenoude kinderkopjes door de smalle sfeervolle straatjes en zoek vervolgens een plekje op een van de vele terrassen. Hier geniet je van een heerlijke kop cappuccino of een lekker glas wijn. Voor meer informatie neem je een kijkje op onze arrangementenpagina voor het fietsarrangement en wandelarrangement.

Arrangementen om de omgeving te ontdekken

Beeldmateriaal verkregen via VisitBrabant

Ontdek de omgeving van Kaatsheuvel met Hemelvaart

Het GuestHouse Hotel is zeer centraal gelegen in Brabant waardoor er tal van leuke activiteiten in de omgeving zijn. Binnen een half uur rijden, bezoek je grote steden als Breda, Tilburg en Den Bosch. Hier kun je gezellig een dagje winkelen, wat cultuur snuiven of een terrasje pakken. En ben je in Den Bosch? Dan mag een overheerlijke Bossche Bol natuurlijk niet ontbreken.

Safaripark de Beekse Bergen is met de auto in 25 minuten te bereiken. We raden je zeker aan om hier met de auto naartoe te gaan zodat je op avontuur kunt gaan in de autosafari. Dan rij je zo midden tussen de luipaarden, giraffen en zebra’s. Wist je dat we ook een sprookjes en safari arrangement aanbieden? Hiermee bezoek je een dag de Efteling en een dag de Beekse Bergen.

sprookjes en safari arrangement

Wat is er in Kaatsheuvel te doen tijdens Hemelvaart?
Tijdens Hemelvaart zijn er genoeg activiteiten te ondernemen in de omgeving van Kaatsheuvel. Zo zijn de Efteling, Beekse Bergen en de Loonse en Drunense Duinen binnen een halfuur bereikbaar.

Is het Hemelvaartweekend in Brabant leuk met kinderen?
Het Hemelvaartsweekend in het GuestHouse hotel in Brabant is zeker leuk met kinderen. Zo kunnen de kinderen tijdens het verblijf gebruik maken van alle faciliteiten in het hotel zoals een minigolf, airhockey en tafeltennistafel.