Efteling restaurant

Een fijn restaurant op loopafstand van de Efteling

met een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

Dagje Efteling? GuestHouse FoodBar maakt het compleet!

GuestHouse FoodBar is het restaurant in de buurt van de Efteling waar je kunt genieten van heerlijke, verse maaltijden in een ongedwongen gemoedelijke sfeer! Leuk om hier je dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd. Geniet bovendien van een sfeervolle ambiance. GuestHouse FoodBar is het kloppend hart van het GuestHouse Hotel; een hotel op loopafstand van de Efteling. Het restaurant is een aanrader als je wil overnachten en van je dagje uit een weekendje wilt maken. Bijvoorbeeld om er nog een extra dagje Efteling aan vast te plakken of om te genieten van het vele andere moois dat Midden-Brabant te bieden heeft.

Het is goed om te weten dat er op 500 meter van de Efteling een restaurant is waar na een drukke dag neer kunt ploffen en kunt genieten van de heerlijkste gerechten. Maak kennis met het bijzondere concept van de GuestHouse Foodbar. Hier kun je eenvoudig via QR codes de menukaart inzien en je gerechten bestellen. 

Hét restaurant in de buurt van de Efteling

Gezocht in de buurt van de Efteling: restaurant. Gevonden: GuestHouse FoodBar! Met ons concept kun je van 17:00 uur tot 21:30 uur terecht voor de heerlijkste gerechten! Voor een heerlijk diner, met voor ieder wat wils; je bent van harte welkom!
GuestHouse FoodBar maakt onderdeel uit van GuestHouse Hotel. Goed om te weten dat je hier ook kunt overnachten. De omgeving heeft genoeg te bieden voor een meerdaags verblijf!

Klaar in de Efteling? Restaurant nodig? GuestHouse FoodBar!

Een mooie dag afsluiten in een restaurant in de buurt van de Efteling? Kom dan naar de GuestHouse FoodBar. Op slechts zes minuten wandelen vanaf de Efteling bevindt zich de GuestHouse FoodBar.  We reserveren alleen voor groepen groter dan 8 personen. Verder is reserveren niet nodig en ben je altijd van harte welkom. Neem nu contact op met ons.

Contact