Efteling restaurant

Een fijn restaurant op loopafstand van de Efteling

met een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

Dagje Efteling? Restaurant GuestHouse Kitchen maakt het compleet!

GuestHouse Kitchen is het restaurant in de buurt van de Efteling waar je kunt genieten van heerlijke, verse maaltijden in een ongedwongen gemoedelijke sfeer! Leuk om hier je dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd. Geniet bovendien van een sfeervolle ambiance. GuestHouse Kitchen is het kloppend hart van het GuestHouse Hotel; het nieuwste hotel op loopafstand van de Efteling. Het restaurant is een aanrader als je wil overnachten en van je dagje uit een weekendje wilt maken. Bijvoorbeeld om er nog een extra dagje Efteling aan vast te plakken of om te genieten van het vele andere moois dat Midden-Brabant te bieden heeft.

Het is goed om te weten dat er op 500 meter van de Efteling een restaurant is waar na een drukke dag neer kunt ploffen en kunt genieten van de heerlijkste gerechten. Maak kennis met het bijzondere concept van GuestHouse Kitchen, waar we er alles aan doen om voedselverspilling tegen te gaan. We kopen onverkochte maar dagverse producten in bij de naastgelegen Albert Heijn en verwerken deze in ons menu. No waste! Zo draag je met een etentje in ons restaurant direct bij aan duurzaamheid. Hoe dat in zijn werk gaat, laten de chefs van GuestHouse Kitchen je graag zien. Stap gerust de keuken binnen en laat je bijpraten over de bereidingswijze van jouw maaltijd. Het recept krijg je mee naar huis, zodat je het ook eens zelf op tafel kunt zetten. Denk dan meteen nog even terug aan die prachtige dag in Kaatsheuvel.

Hét restaurant in de buurt van de Efteling

Gezocht in de buurt van de Efteling: restaurant. Gevonden: GuestHouse Kitchen! Met ons all-day-dining concept kun je de hele dag terecht voor de heerlijkste gerechten! Van ontbijt, lunch, diner en alles er tussen in; je bent van harte welkom!
GuestHouse Kitchen maakt onderdeel uit van GuestHouse Hotel. Goed om te weten dat je hier ook kun overnachten. De omgeving heeft genoeg te bieden voor een meerdaags verblijf!

Klaar in de Efteling? Restaurant nodig? GuestHouse Kitchen!

Een mooie dag afsluiten in een restaurant in de buurt van de Efteling? Kom dan naar GuestHouse Kitchen. In slechts zes minuten wandelen vanaf de Efteling naar restaurant GuestHouse Kitchen. Reserveren? Neem nu contact op met ons.