Restaurant Kaatsheuvel

Het kloppend hart van het GuestHouse Hotel

Kom ontbijten, lunchen of dineren in ons restaurant te Kaatsheuvel

Een goede start van de dag beleven met een uitgebreid ontbijt? Lekker lunchen met familie of collega’s? Of een heerlijk diner met dagverse producten? Je vindt het allemaal bij GuestHouse Kitchen in Kaatsheuvel. Laat je tong strelen door lekkernijen die onze koks in de keuken met alle plezier voor jou bereiden.

Naast heel betaalbaar is het ook nog eens duurzaam om te eten in ons restaurant! Kaatsheuvel kan vanaf 2018 kennismaken met een bijzondere formule. Door een samenwerking met de Albert Heijn in ons complex, zorgen wij voor dagelijks wisselende menu’s met vers aanbod uit de supermarkt. Op die manier reduceert ons restaurant in Kaatsheuvel de voedselverspilling in deze AH met maar liefst 50 procent! Alle gebruikte ingrediënten zitten nog voor de houdbaarheidsdatum, maar zouden misschien enkele dagen later weggegooid worden. Dat kunnen we samen voorkomen.

Gezond, vers, creatief en niets verspillen staan bij ons hoog in het vaandel. En hou jij van koken? Neem dan gerust een kijkje in de keuken en ervaar hoe onze chefs het aanpakken. Ze vertellen je graag alles over de ingrediënten en kunt zelfs het recept mee naar huis nemen. Op de schermen in GuestHouse Kitchen laten we de dagspecials zien, want zoals gezegd koken we met de aanvoer van de dag.

Hotelgasten hebben hun restaurant in de buurt

Als gast van GuestHouse Hotel heb je meteen een restaurant in de buurt. Handig als je bijvoorbeeld een bezoek brengt aan de Efteling, op nog geen 500 meter van ons hotel (en gratis parkeren). Met een stevig ontbijt ben je klaar voor een actieve dag. En na afloop daarvan laat je jezelf culinair verwennen met een diner in de GuestHouse Kitchen. In combinatie met een Efteling arrangement van ons pakt zo’n trip ook nog eens heel voordelig uit! Het hotel is uiteraard ook een prima startpunt voor wandelingen in de natuur van De Loonse en Drunense Duinen of De Biesbosch. Wie van winkelen houdt heeft Tilburg, Waalwijk, Breda of Den Bosch in de nabijheid. Tevens zijn bij ons entreebewijzen voor de Beekse Bergen verkrijgbaar.

Restaurant Kaatsheuvel? GuestHouse Kitchen natuurlijk!

Genoeg redenen dus om een bezoek te brengen aan ons restaurant. Kaatsheuvel is de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Reserveren kan via telefoonnummer 0416-273567. Of vul nu ons contactformulier in. Tot gauw!