Restaurant Kaatsheuvel

Het bruisend hart van het GuestHouse Hotel

Kom ontbijten of dineren in ons restaurant te Kaatsheuvel

Een goede start van de dag beleven met een uitgebreid ontbijt? Of een heerlijk diner met dagverse producten? Je vindt het allemaal bij GuestHouse FoodBar in Kaatsheuvel. Laat je tong strelen door lekkernijen die onze koks in de keuken met alle plezier voor jou bereiden. Heb je allergieën? Laat dit van tevoren weten, dan houdt onze chef hier uiteraard rekening mee.

Naast heel betaalbaar is het ook nog eens duurzaam om te eten in ons restaurant! In het restaurant werken we met QR codes zodat je eenvoudig onze menukaart kan inzien en bestellingen kan doen.

Kindvriendelijk restaurant

Bij het GuestHouse Hotel zijn we dol op kinderen! Ook onze FoodBar is ingericht op kinderen. Zo hebben we genoeg lekkers op de kaart voor onze kleinste avonturiers. Ga jij na een lange dag in de Efteling voor frietjes met een snack of heb je liever een pizza of poffertjes? Er is voor ieder wat wils. Benieuwd naar onze menukaart? Je vindt de actuele menukaart hier

Hotelgasten hebben hun restaurant in de buurt

Als gast van GuestHouse Hotel heb je meteen een restaurant in de buurt. Handig als je bijvoorbeeld een bezoek brengt aan de Efteling, op nog geen 500 meter van ons hotel (en gratis parkeren). Met een stevig ontbijt ben je klaar voor een actieve dag. En na afloop daarvan laat je jezelf verwennen met een diner in de GuestHouse FoodBar. In combinatie met een Efteling arrangement van ons pakt zo’n trip ook nog eens heel voordelig uit! Het hotel is uiteraard ook een prima startpunt voor wandelingen in de natuur van De Loonse en Drunense Duinen of De Biesbosch. Wie van winkelen houdt heeft Tilburg, Waalwijk, Breda of Den Bosch in de nabijheid. Tevens zijn bij ons entreebewijzen voor de Beekse Bergen verkrijgbaar.

Restaurant Kaatsheuvel? GuestHouse FoodBar natuurlijk!

Genoeg redenen dus om een bezoek te brengen aan ons restaurant. Kaatsheuvel is de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Reserveren is enkel van toepassing voor groepen groter dan 8 personen en vanaf 10 volwassenen serveren we een twee- of driegangenmenu. Verder is reserveren niet nodig en ben je altijd van harte welkom. Voor vragen kun je contact op nemen via telefoonnummer 0416-273567. Of vul ons contactformulier in. Tot gauw!

Menukaart

De FoodBar is dagelijks geopend van 17.00 tot 21.30 uur, op zondag is de keuken tot 21.00 uur open. Reserveren is pas nodig vanaf 8 personen, maar ben je geen gast in ons hotel vinden we het wel fijn als je even van te voren belt. 

Zeker, kinderen zijn meer dan welkom in ons restaurant in Kaatsheuvel. We hebben voldoende kindergerechten op onze kaart staan.