Restaurant Kaatsheuvel

Het kloppend hart van het GuestHouse Hotel

Kom ontbijten, lunchen of dineren in ons restaurant te Kaatsheuvel

Een goede start van de dag beleven met een uitgebreid ontbijt? Lekker lunchen met familie of collega’s? Of een heerlijk diner met dagverse producten? Je vindt het allemaal bij GuestHouse Foodbar in Kaatsheuvel. Laat je tong strelen door lekkernijen die onze koks in de keuken met alle plezier voor jou bereiden. Heb je allergieën? Laat dit vantevoren weten, dan houdt onze chef hier uiteraard rekening mee.

Naast heel betaalbaar is het ook nog eens duurzaam om te eten in ons restaurant! In het restaurant werken we met QR codes zodat je eenvoudig onze menukaart kan inzien en bestellingen kan doen in de Living, op ons Terras en op onze hotelkamers. Let wel op, ons restaurant is enkel geopend voor hotelgasten.

Hotelgasten hebben hun restaurant in de buurt

Als gast van GuestHouse Hotel heb je meteen een restaurant in de buurt. Handig als je bijvoorbeeld een bezoek brengt aan de Efteling, op nog geen 500 meter van ons hotel (en gratis parkeren). Met een stevig ontbijt ben je klaar voor een actieve dag. En na afloop daarvan laat je jezelf verwennen met een diner in de GuestHouse Foodbar. In combinatie met een Efteling arrangement van ons pakt zo’n trip ook nog eens heel voordelig uit! Het hotel is uiteraard ook een prima startpunt voor wandelingen in de natuur van De Loonse en Drunense Duinen of De Biesbosch. Wie van winkelen houdt heeft Tilburg, Waalwijk, Breda of Den Bosch in de nabijheid. Tevens zijn bij ons entreebewijzen voor de Beekse Bergen verkrijgbaar.

Restaurant Kaatsheuvel? GuestHouse Foodbar natuurlijk!

Genoeg redenen dus om een bezoek te brengen aan ons restaurant. Kaatsheuvel is de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten. De Foodbar is op het moment enkel toegankelijk voor hotelgasten. Reserveren is enkel van toepassing voor groepen groter dan 10 personen. Verder is reserveren niet nodig en ben je altijd van harte welkom. Voor vragen kun je contact op nemen via telefoonnummer 0416-273567. Of vul ons contactformulier in. Tot gauw!

Menukaart