Hotel Waalwijk, nét even anders dan anders

Het GuestHouse Hotel is een hotel bij Waalwijk dat het net even iets anders aanpakt dan de andere accommodaties in de omgeving. Met attractiepark de Efteling om de hoek, zou je wellicht themakamers verwachten over sprookjes als Roodkapje of de Zeven Geitjes. Of een menukaart met daarop broccoli vermomd als ‘sprookjesboompjes’ en muffins met rood glazuur benoemd tot ‘paddenstoelencakejes’. Maar nee, dit hotel is uniek te noemen juist vanwege het achterwege laten van het Eftelingsausje. In plaats daarvan blinkt het GuestHouse Hotel in de buurt van Waalwijk uit dankzij een sfeervolle, eigentijdse, industriële inrichting voor zowel gasten uit de zakelijke markt als gezinnen die het attractiepark willen bezoeken.

Waalwijk hotel GuestHouse met kamers voor 8 personen!

In deze accommodatie zijn er kamers voor 1 tot maar liefst 8 personen! Als enige hotel in Nederland kun je hier in een 6-persoonsstapelbed slapen, hoe leuk is dat? Je zult je kroost niet blijer kunnen maken dan te overnachten in dit hotel bij Waalwijk. O, waren we bijna vergeten te vermelden dat het GuestHouse Hotel in buurt van Waalwijk op loopafstand van de Efteling ligt! Na een wandeling van slechts 7 minuten sta je voor de ingang, nadat je het wandelpad naar de entree bent afgelopen met stiekem toch wel wat binnenpret, omdat je die lange rijen auto’s op zoek naar een parkeerplekje zo bent voorbij gelopen. Als gast van het GuestHouse Hotel in omgeving Waalwijk mag je namelijk het hele verblijf gratis parkeren bij je hotel bij Waalwijk. Erg praktisch en het scheelt je parkeerkosten. Daar kun je toch mooi weer twee van die heerlijke ‘Eigenheymers’ – gefrituurde aardappelspiralen op een stokje – in het attractiepark voor kopen!

Verblijf in een hotel in de omgeving van Waalwijk

Over lekkere trek gesproken: het hotel bij Waalwijk heeft een supergezellige GuestHouse Foodbar. Heerlijk om hier na een dagje Eftelingbezoek aan te schuiven en te genieten van de uitgebreide menukaart. Er is keuze naar ieders smaak en voor de kinderen is er een aparte kids-menukaart. Op een zwoele zomeravond kun je nog even nagenieten op het sfeervolle dakterras. Bij dit hotel in de buurt van Waalwijk word je echt in de watten gelegd, het serviceniveau is klasse en het comfort hoog. Ga er dus van genieten, we heten je graag welkom in het Waalwijk GuestHouse Hotel!