Hotel Waalwijk, nét even anders dan anders

Het GuestHouse Hotel is een hotel bij Waalwijk dat het net even iets anders aanpakt dan de andere accommodaties in de omgeving. Met attractiepark de Efteling om de hoek, zou je wellicht themakamers verwachten over sprookjes als Roodkapje of de Zeven Geitjes. Of een menukaart met daarop broccoli vermomd als ‘sprookjesboompjes’ en muffins met rood glazuur benoemd tot ‘paddenstoelencakejes’. Maar nee, dit hotel is uniek te noemen juist vanwege het achterwege laten van het Eftelingsausje. In plaats daarvan blinkt het GuestHouse Hotel in de buurt van Waalwijk uit dankzij een sfeervolle, eigentijdse, industriële inrichting voor zowel gasten uit de zakelijke markt als gezinnen die het attractiepark willen bezoeken.

Waalwijk hotel GuestHouse met kamers voor 8 personen!

In deze accommodatie zijn er kamers voor 1 tot maar liefst 8 personen! Als enige hotel in Nederland kun je hier in een 6-persoonsstapelbed slapen, hoe leuk is dat? Je zult de kinderen niet blijer kunnen maken dan te overnachten in dit hotel bij Waalwijk. O, waren we bijna vergeten te vermelden dat het GuestHouse Hotel  Waalwijk op loopafstand van de Efteling ligt! Na een wandeling van slechts 7 minuten sta je voor de ingang, nadat je het wandelpad naar de entree bent afgelopen met stiekem toch wel wat binnenpret, omdat je die lange rijen auto’s op zoek naar een parkeerplekje zo bent voorbij gelopen. Als gast van het GuestHouse Hotel in omgeving Waalwijk mag je namelijk het hele verblijf gratis parkeren bij je hotel bij Waalwijk. Erg praktisch en het scheelt je parkeerkosten. Daar kun je toch mooi weer twee van die heerlijke ‘Eigenheymers’ – gefrituurde aardappelspiralen op een stokje – in het attractiepark voor kopen!

Verblijf in een hotel in de omgeving van Waalwijk

De voordelen van GuestHouse Hotel? 

  • 7 minuten lopen naar de Efteling
  • Gratis parkeren 
  • 2 tot wel 8 personen per kamer 

In de omgeving van Waalwijk is meer dan genoeg te beleven. Of je nu meer houdt van een sportieve activiteit, op zoek bent naar avontuur of vooral komt om even te relaxen. Bij dit hotel Waalwijk is voor ieder wat wils! 

  • De Loonse en Drunense Duinen, de grootste zandduinen van Europa, liggen op ongeveer 10 minuten fietsen van het hotel. Huur een (elektrische) fiets of mountainbike en verken alle uitgebreide paden in het natuurgebied. 
  • De Efteling, een pretpark vol avontuur en sprookjes. 
  • Huis ter Heide, ook dit natuurgebied is zeker de moeite waard. Je kunt hier zelfs wandelen over een heus vlonderpad. 
  • Wandel door het magische vestingstadje Heusden en waan jezelf helemaal terug in de tijd.