GuestHouse Hotel ligt op slechts 20 autominuten afstand van de Beekse Bergen. Een klein stukje met de auto en je waant je zo in Afrika!

Er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel, je zult nog tijd te kort hebben. Breng een bezoek aan de Efteling of aan Safaripark Beekse Bergen, ga wandelen en/of fietsen in de Loonse en Drunense of shop till you drop in Den Bosch, Tilburg of Breda.

Maar natuurlijk! Ontdek hoe jouw favoriete dieren de winter doorkomen. Tijdens een van de safari’s zit je ook nog eens droog en lekker warm.

Bij Safaripark de Beekse Bergen kun je je zo lang vermaken als je wil! Er zijn verschillende routes zodat je de dieren op diverse manieren leert kennen. En ben je nog niet uitgespeeld? Breng dan zeker een bezoekje aan Speelland. Gegarandeerd uren plezier! 

Afhankelijk van hoeveel tijd je neemt om alle dieren te bekijken, duurt de autosafari van Safaripark de Beekse Bergen ongeveer een uur. 

Zelfs op regenachtige dagen is er genoeg te zien en beleven in Safaripark de Beekse Bergen! De dieren bekijk je gewoon droog vanuit je eigen auto of de bus.