Activiteiten in de Loonse en Drunense Duinen

Kom tot rust met een wandeling door het bos en de zandduinen of ontdek de omgeving op de fiets en ga langs bij de lokale boeren. In de Loonse en Drunense Duinen is er voor ieder iets te beleven! Het grootste stuifzandgebied van West-Europa biedt verschillende mooie wandel- en fietsroutes. Een kaart met deze routes is verkrijgbaar bij de receptie van GuestHouse Hotel. Maak een heerlijke wandeling door de Loonse en Drunense Duinen. Ook voor de mountainbike liefhebbers is dit een prachtige omgeving met een steeds veranderend en uitdagend landschap en gave mountainbike routes. 

Kinderen kunnen zich hier natuurlijk ook lekker uitleven. Rennen over de duinen, hutten bouwen en de bosbewoners van het gebied ontdekken. De Loonse en Drunense Duinen is de woonplaats van talloze dieren, zoals reeën, dassen en verschillende vogelsoorten. Kun jij ze spotten?

Boek je overnachting in de buurt van de Loonse en Drunense Duinen

Het GuestHouse Hotel is gelegen in Kaatsheuvel in Noord-Brabant op minder dan een kilometer van de Loonse en Drunense duinen. Hierdoor is het de ideale uitvalsbasis om te komen overnachten tijdens een actief weekendje weg. Neem voor ons verrassend fietsarrangement, waanzinnig wandelarrangement en Ketshils mountainbike arrangement ook een kijkje op onze arrangementen pagina.

In ons hotel bieden we fiets- en mountainbikeverhuur aan. Voor de mountainbikers is een mountainbikevignet verplicht en deze is bij de huur van onze mountainbikes inbegrepen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via chat, mail of telefonisch.

Contact

Beeldmateriaal verkregen via VisitBrabant

Wat is Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen?
Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is een stuifzandgebied. Je vindt er bos, heide en zand.
Waar kan ik het beste overnachten voor een bezoek aan de Loonse en Drunense Duinen?
Er zijn meerdere goede hotels in de buurt van het park. Geniet bij GuestHouse Hotels en ontdek het gezelligste familiehotel van Brabant, een hotel waar je jezelf kunt zijn.
Wat is er allemaal te doen in de Loonse en Drunense Duinen?
De Loonse en Drunense Duinen zijn ideaal om te gaan fietsen, mountainbiken of wandelen