GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis.
Op loopafstand van de Efteling!

Hotel in omgeving Kaatsheuvel? Kom naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel!

Ben jij op zoek naar een hotel in Kaatsheuvel? Kom naar het gloednieuwe GuestHouse Hotel, waar jouw aangename verblijf begint. En ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven! Wij bieden je meerdere kamertypes, van ruim toch nog ietsje ruimer. Wie met familie of vrienden het beste van Brabant wil ervaren, start vanuit ons hotel. Met de Efteling op loopafstand en de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen om de hoek biedt GuestHouse Hotel Kaatsheuvel vele leuke mogelijkheden voor een dagje uit. Ook de nabijgelegen steden als Tilburg, Breda en Den Bosch zijn de moeite waard om te bezoeken. En natuurlijk kun je na je actieve dag helemaal tot rust komen en genieten van een overheerlijke maaltijd in onze GuestHouse Foodbar!

Hotels? Omgeving Kaatsheuvel? Het mooiste nieuwste hotel bieden wij!

Hotels in de omgeving van Kaatsheuvel zijn er genoeg. Maar het mooiste en meest kindvriendelijke verblijf hebben wij. Misschien blijf je niet lang, maar je zult je jouw overnachting bij ons nog lang herinneren. Wat te denken van de 28 BunkHouse Rooms, die beschikken over het eerste zespersoonsbed van Nederland! Is je gezelschap minder groot dan hebben we 33 Greenhouse Rooms in de aanbieding, voor één tot vijf gasten. Verspreid door het hotel liggen 8 bijzondere FarmHouse Rooms: grote kamers met veel leefruimte. Vier ervan zijn bovendien geschikt voor minder validen. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van een zitgelegenheid, TV en een kluisje.

Gratis parkeren en genieten in onze daktuin

Overal in ons hotel in Kaatsheuvel kun je gebruikmaken van gratis WiFi. De Efteling ligt op slechts 500 meter afstand dus je kunt je auto gewoon bij het hotel laten staan. Gratis! Bespaar je mooi de parkeerkosten bij de Efteling. Op onze parkeerplaats is cameratoezicht aanwezig en ‘s nachts wordt deze afgesloten. En vind maar eens hotels in de omgeving van Kaatsheuvel met een daktuin en hier is voor alle leeftijden wat te doen. De allerkleinsten kunnen er in de zandbak spelen of van de glijbaan roetsjen. De ouderen vermaken zich met tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart of tafeltennis. Ook leuk voor volwassenen!

Hotel? Kaatsheuvel? Reserveer nu voordelig jouw overnachting

Twijfel niet en reserveer nu voordelig jouw overnachting bij GuestHouse Hotel. Kaatsheuvel is niet voor niets de plek waar dromen werkelijkheid worden. Wil je meer weten over je verblijf of de diverse Efteling arrangementen die wij aanbieden, neem dan contact op. Onze medewerkers vertellen je er graag alles over. Tot ziens bij ons in de Gasthuisstraat!

Is dit hotel in Kaatsheuvel geschikt voor gezinnen?
GuestHouse Hotel is super geschikt voor gezinnen. De grote kamers met meerdere (stapel)bedden bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. Een verblijf om nooit te vergeten voor het hele gezin.
Heeft het GuestHouse Hotel een goed ontbijt?
GuestHouse Hotel serveert dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet. Je vindt er onder andere verse broodjes, verschillende soorten zoet en hartig beleg, yoghurt met muesli en vers fruit. Een heerlijk ontbijt voor jong en oud.
Wat zijn de beste hotels in Kaatsheuvel?
Er zijn meerdere goede hotels in Kaatsheuvel. Geniet bij GuestHouse Hotels en ontdek het gezelligste familiehotel van Brabant, een hotel waar je jezelf kunt zijn.