Verblijf in een hotel tijdens de voorjaarsvakantie

Ga er in de voorjaarsvakantie, ook wel krokusvakantie of carnavalsvakantie genoemd, lekker een paar dagen op uit! Ontdek Brabant vanuit het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. Ga op avontuur in de Loonse en Drunense Duinen, dé plek waar je uren kunt wandelen en fietsen. We hebben verschillende arrangementen die perfect aansluiten bij jouw break in het voorjaar. Boek nu je verblijf voor 10 februari t/m 25 februari 2024. 

Ga er even tussenuit in de voorjaarsvakantie

Vier het voorjaar met een heerlijke vakantie. Ga je voor een weekendje weg tijdens de voorjaarsvakantie of blijf je liever een paar dagen langer weg en maak je er een heerlijke midweek van? In de omgeving van het hotel is genoeg te beleven! Geniet ‘s ochtends van een heerlijk ontbijt en upgrade je verblijf met onze lunchbag, die je zelf mag vullen.

Wat is er in Brabant te doen tijdens de voorjaarsvakantie?

Breng een sprookjesachtig bezoek aan de Efteling tijdens de voorjaarsvakantie! Het GuestHouse Hotel ligt op loopafstand van de Efteling en de auto mag gratis bij ons geparkeerd worden. We vinden het ook prima als de auto nog een dagje langer blijft staan. Op 20 minuten rijden ligt Safaripark de Beekse Bergen, waar je urenlang op avontuur kunt tussen de wilde dieren. Spot jij ze allemaal? En wil je het beste van twee werelden combineren, ga dan voor ons Sprookjes & Safari arrangement! Zo kun je een dag naar de Efteling én een dag naar de Beekse Bergen.

boek hier je verblijf voor de voorjaarsvakantie

Beeldmateriaal verkregen via VisitBrabant

Er is zoveel te beleven, je zal nog tijd te kort komen! Bezoek de Efteling of Beekse Bergen, ontdek de Loonse en Drunense Duinen of shop till you drop in Tilburg of ‘s-Hertogenbosch en vergeet het eeuwenoude vestingstadje Heusden niet!

Het GuestHouse Hotel ligt op loopafstand van de Efteling. De auto mag gratis bij ons geparkeerd worden en binnen 10 minuten sta je voor de poorten van de Wereld vol Wonderen.