Ons hotel

In het GuestHouse Hotel hebben we meerdere kamertypes. Ruim en nog ietsje ruimer met bijzondere bedden voor de hele familie, leuk en ook praktisch ingericht. Je blijft misschien niet lang maar je blijft het je wel lang herinneren! Bijzondere kamers en ook nog eens heel comfortabel. Voor als je lekker wilt uitrusten na een lange dag vol activiteiten!

Reviews
Travelle Review Awards 2022

Onze faciliteiten

En verder...

Wifi

Overal in het hotel kun je gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk.

GuestHouse Parking

Hoe makkelijk kan het zijn?
Voor je bezoek aan de Efteling de auto al parkeren bij het hotel, even de spullen in de bagageruimte en al wandelend naar de Efteling. Op maar 500 meter, je bent er zo. Op de parkeerplaats is cameratoezicht aanwezig en ‘s nachts wordt de parkeerplaats afgesloten. Superveilig dus. Er zijn ook een beperkt aantal fietsen beschikbaar trouwens.

Rain proof service

Niemand houdt er van door de regen te lopen. GuestHouse biedt verschillende services voor wanneer het regent. Zo zijn er speciale GuestHouse paraplu’s, GuestHouse ponchos en Guesthouse regenlaarsjes voor kleintjes.

Rent a bath service

Voor peuter of kleuter, een badje te huur! Wij komen hem brengen, je hoeft hem zelf alleen nog maar te vullen! Met badeend!

Hotel to the rescue

GuestHouse Hotel biedt verschilleden services die de gast “redt”:

  • Back-up mobiel en telefoon opladers.
  • Een kleine shop met vergeten spullen

GuestHouse Snooze Package

Na een lange vermoeiende dag vind iedereen het lekker om uit te slapen. Daarom biedt GuestHouse Hotels de snooze package. Met deze snooze package kan men er voor kiezen om wat langer te blijven liggen en lekker uit te slapen.Men kan door dit pakket uitchecken tot 14.00 uur ipv. 11.00 uur.

Is GuestHouse Hotels geschikt voor gezinnen?
Ja, we zijn dol op kids! De grote kamers met meerdere (stapel)bedden zijn geschikt voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich vermaken op de daktuin, terwijl de ouders genieten van een drankje en een GuestHouse borrelplank.

Verzorgd GuestHouse Hotel ook ontbijt voor hotelgasten?
Zeker weten. Voeg tijdens het boeken een heerlijk ontbijt toe voor een goede start van de dag. Weet je het nog niet, geen probleem ook bij aankomst kan je nog een ontbijtje bijboeken.

Zijn er leuke dingen te doen in de omgeving van het GuestHouse Hotel?
Er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel, je zult nog tijd te kort hebben. Breng een bezoek aan de Efteling of aan Safaripark Beekse Bergen, ga wandelen en/of fietsen in de Loonse en Drunense of shop till you drop in Den Bosch, Tilburg of Breda.