Ons hotel

In het GuestHouse Hotel hebben we meerdere kamertypes. Ruim en nog ietsje ruimer met bijzondere bedden voor de hele familie, leuk en ook praktisch ingericht. Je blijft misschien niet lang maar je blijft het je wel lang herinneren! Bijzondere kamers en ook nog eens heel comfortabel. Voor als je lekker wilt uitrusten na een lange dag vol activiteiten!

Onze faciliteiten

YOUR Garden

In de stad, een dorp of in een flatgebouw. Iedereen wil even naar buiten kunnen en dat kan bij GHH dus ook! In onze tuin heb je altijd dat buitengevoel te pakken. En er valt altijd iets te ontdekken! Relaxen, tuinieren of actief? Alles kan!

Laat je inspireren in onze tuin

YOUR living

Een GuestHouse zonder Livingroom is als een kamer zonder bed. Natuurlijk hebben we een lekkere plek om je boek te lezen, samen te komen en andere GuestHouseGuests te ontmoeten.
Een drankje aan de bar of nog even lekker napraten over de leuke dag? Dat doe je in YOUR Living!

Op ons interactieve scherm ontdek je wat de omgeving je allemaal te bieden heeft!
In YOUR Living kun je niet uitgebreid eten maar wel kleine hapjes en pizza slices bestellen, die
worden geleverd vanuit GuestHouse Kitchen

VOEL JE THUIS IN DE LIVING

Bijeenkomsten

Iets te vieren, te bespreken of even een plek voor een groepje Guests nodig? Daar hebben we wel een paar ruimtes voor. Het is net alsof je aan de eettafel zit te vergaderen.

Bekijk onze zakelijke mogelijkheden

YOUR Playground

Voor kids is een kleine speelruimte in de Living en buiten in de garden een leuke hut met glijbaan en zandbak. Voor de oudere kinderen maar natuurlijk ook de volwassenen zijn er veel leuke spellen te vinden op de daktuin zoals tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis en poolbiljart. Vervelen? Dat woord kennen we niet. En beste ouders en opa’s en oma’s; spelen houdt je ook jong!

En verder...

Wifi

Overal in het hotel kun je gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk.

GuestHouse Parking

Hoe makkelijk kan het zijn?
Voor je bezoek aan de Efteling de auto al parkeren bij het hotel, even de spullen in de bagageruimte en al wandelend naar de Efteling. Op maar 500 meter, je bent er zo. Op de parkeerplaats is cameratoezicht aanwezig en ’s nachts wordt de parkeerplaats afgesloten. Superveilig dus. Er zijn ook een beperkt aantal fietsen beschikbaar trouwens.

Rain proof service

Niemand houdt er van door de regen te lopen. GuestHouse biedt verschillende services voor wanneer het regent. Zo zijn er speciale GuestHouse paraplu’s, GuestHouse ponchos en Guesthouse regenlaarsjes voor kleintjes.

Rent a bath service

Voor peuter of kleuter, een badje te huur! Wij komen hem brengen, je hoeft hem zelf alleen nog maar te vullen! Met badeend!

Hotel to the rescue

GuestHouse Hotel biedt verschilleden services die de gast “redt”:

  • Back-up mobiel en telefoon opladers.
  • Een kleine shop met vergeten spullen

GuestHouse Snooze Package

Na een lange vermoeiende dag vind iedereen het lekker om uit te slapen. Daarom biedt GuestHouse Hotels de snooze package. Met deze snooze package kan men er voor kiezen om wat langer te blijven liggen en lekker uit te slapen.Men kan door dit pakket uitchecken tot 14.00 uur ipv. 11.00 uur.