Verblijf met een groep nabij de Efteling 

Wist je dat de Efteling maar op 500 meter van het hotel ligt? Dat maakt het GuestHouse hotel de geschikte locatie voor een groepsaccomodatie in Nederland. Door de ruime kamers is het hotel ideaal voor een groepsverblijf met een bezoek aan de Efteling.

Een mooie groepsaccomodatie in Brabant

In onze FoodBar reserveren we graag een plekje voor jullie. De FoodBar is dagelijks geopend van 17.00 tot 21.30  uur. De volgende ochtend serveren we een heerlijk ontbijt in buffetvorm. We hebben een ruime Living en Daktuin om aan het einde van de dag nog gezellig met een drankje na te praten.

Ook beschikt het hotel over twee vergaderruimtes, waardoor de overnachting gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een meeting of training. Alle informatie over deze vergaderruimtes vind je hier.

Ontdek de omgeving van Kaatsheuvel met een groep

Ook in de omgeving van deze groepsaccomodatie in Noord-Brabant is genoeg te doen. Natuurlijk ligt de Efteling op steenworp afstand, maar ook Safaripark de Beekse Bergen is vlakbij. Huur bij ons fietsen of mountainbikes en ga de Loonse en Drunense Duinen verkennen, de grootste zandduinen van Europa. Als dat nog niet avontuurlijk genoeg is, ga dan bij Experience Island de uitdaging aan in een 4×4 of quad of scheur over het meer met een jetski.

Houden jullie meer van een wat rustigere activiteit? Bezoek een van de steden in de buurt zoals ‘s-Hertogenbosch of Tilburg. Sla een bezoek aan Heusden zeker niet over! In dit oude vestingstadje wanen jullie je helemaal in een middeleeuws decor.  Alle informatie over what-to-do in de omgeving en nog meer leuke activiteiten vind je hier.

Door de verschillende kamertypes is het GuestHouse Hotel geschikt voor grotere groepen. In verband met de drukte is het aan te raden om je aanvraag ruim van te voren te doen. Op korte termijn kunnen we niet garanderen dat we nog voldoende kamers beschikbaar hebben. Omdat we een familiehotel zijn, hanteren we een maximum van vier volwassenen per kamer, ook op de grote kamers.

Natuurlijk! Onze FoodBar is dagelijks geopend van 17.00 tot 21.30 uur. Vanaf 8 personen reserveren we graag een tafel voor jullie en vanaf 10 volwassenen serveren we een twee- of driegangenmenu.

De Efteling ligt op loopafstand van het hotel. Iets verder, op 10 autominuten, ligt Experience Island, waar je een heleboel groepsactiviteiten kunt doen.