Kom jij gezellig een hapje eten en drinken?

Maak je dag compleet met een ontspannen middag en avond in onze Living en bij mooi weer op onze daktuin. In onze FoodBar kan je terecht voor een snelle snack, gezonde salade, pizza’s tot een heerlijke maaltijd. Ook voor de kinderen is er ruim keus. Kies lekker je tafeltje uit en geniet van je eten en drinken in ongedwongen sfeer.

Op dit moment is onze FoodBar gewoon open voor take-away en het terras. Zo bestel je alles wat je normaal ook zou willen, maar serveren we het enkel op het terras of de hotelkamer. Vanaf 5 juni zijn we ook weer binnen geopend!

Veelgestelde vragen

Kan ik met kinderen bij jullie eten?

Zeker! We hebben zelfs een kinderkaart en onze menu’s zijn voor de fijnproeverskids zelfs in kleinere porties verkrijgbaar.

Hebben jullie een vaste kaart?

We hebben een combinatie van een vaste kaart met wisselende menus. Vraag ons GuestHouse team naar de gerechten van de week.

Ik heb een allergie, houden jullie daar rekening mee?

Als je ons van te voren laat weten waar je allergisch voor bent, houden we daar zeker rekening mee. Daarnaast is al onze allergenen informatie beschikbaar in het restaurant. Onze medewerkers vertellen je er alles over!

Kan ik ook bij jullie lunchen?

Heel graag zelfs. We hebben een leuke kaart die de hele dag door kan worden besteld.  Met de supersnelle Wifi, het gratis parkeren en de snelle service zijn we uitermate geschikt voor een goede zakenlunch.

ONZE MENUKAART

Het inzien van onze menukaart en het maken van bestellingen doe je eenvoudig via de QR codes in de Living/Terras en op onze hotelkamers. Benieuwd naar ons aanbod, hier alvast een preview van ons menu.