Regelmatig zakelijke overnachtingen? Met onze GuestHouse Business Tarieven bieden we al vanaf 25 zakelijke overnachtingen per jaar speciale staffels aan. Of het nu om 26 of 250 overnachtingen per jaar gaat, met een GuestHouse Business Tarief verzekeren we je:

Zakelijke mogelijkheden in informele sfeer | De beste prijs garantie | Eenvoudig te boeken

Op basis van een geschat aantal zakelijke overnachtingen per jaar komen we samen een GuestHouse Business Tarief overeen. Geen ingewikkelde contracten, maar een samenwerkingsovereenkomst waarin we elkaar verder helpen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur een mail! 

24-UURS VERGADEREN

Zakelijke overnachtingen combineren met een meeting of teamsessie? Geen probleem! Het GuestHouse Hotel beschikt over een aantal vergaderzalen. De Efteling en Loonse en Drunense Duinen liggen op steenworp afstand, waardoor je na een vergadering zo de buitenlucht inloopt om even heerlijk te ontspannen. Als jullie op zoek zijn naar wat meer actie tijdens het bedrijfsuitje, ligt ook Experience Island vlakbij het GuestHouse Hotel. Zij bieden verschillende sportieve activiteiten aan en door het diverse aanbod is er voor ieder wat wils. Wil je graag meer lezen over onze vergadermogelijkheden of het huren van een zaal? Klik dan hier voor meer informatie.

Kaatsheuvel ligt centraal gelegen, in de buurt van bedrijventerreinen in Waalwijk en Tilburg.

Het GuestHouse Hotel beschikt over verschillende vergaderruimtes. Op deze pagina vind je meer informatie.

In overleg bieden wij eventueel de mogelijkheid om overnachtingen op factuur te boeken. Dit is alleen mogelijk bij Nederlandse bedrijven. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected].

Neem voor de mogelijkheden bij een grotere reservering contact met ons op via  [email protected], zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.