Efteling aanbieding

Combineer entree met een of meerdere overnachtingen.
Op loopafstand van de Efteling!

Korting op een hotel nabij de Efteling? Kies voor Guesthouse Hotel.

Een dagje Efteling met overnachting erbij onbetaalbaar? Boek dan een Efteling aanbieding bij GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. We bieden drie super interessante Efteling arrangementen waarmee je je verblijf en bezoek aan de Efteling heel voordelig met elkaar combineert. Met deze Efteling aanbieding bezoek je namelijk het park en verblijf je voordelig bij ons hotel!

GuestHouse Hotel is een hotel op slechts enkele minuten lopen van de Efteling. Ideaal voor een verblijf met het gezin en (vrienden)groepen. Een plek die voelt als thuiskomen en waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Efteling? Overnachten? Aanbieding GuestHouse Hotel

Wil je de Efteling bezoeken en daarna in de buurt overnachten? Dan zijn de Efteling aanbiedingen van het GuestHouse Hotel echt iets voor jou! Dit zijn namelijk twee arrangementen waarbij je kan genieten van een of meerdere dagen Efteling en overnachting in een nieuw, fris en betaalbaar hotel! Met het Efteling package small heb je één dag toegang tot de Efteling, met een overnachting bij ons. Met het Efteling package large slaap je één of meerdere nachten in GuestHouse Hotel en twee dagen entree tot het attractiepark.

Bij de Efteling aanbiedingen van GuestHouse Hotel heb je de keuze uit drie verschillende kamertypes. Voor ieder gezelschap hebben we een geschikte kamer! Bij één tot vijf personen zijn er de GreenHouse Rooms, terwijl twee tot zes personen de BunkHouse Rooms kunnen reserveren. Wie echt veel ruimte tot z’n beschikking wil hebben, is helemaal op zijn plaats in onze FarmHouse Rooms. Hier kunnen zes tot acht personen overnachten en ze zijn ook geschikt voor mindervaliden. De kamers hebben gemeenschappelijk dat ze modern en smaakvol zijn ingericht en voorzien zijn van een televisie en kluisje. Het gebruik van Wifi in ons complex is gratis, evenals het gebruik van de parkeerplaats. En voor een restaurant in de buurt van de Efteling, schuif je gewoon in onze GuestHouse FoodBar aan.

Efteling en overnachten doe je met de Efteling aanbieding!

Wie zoekt op ‘Efteling overnachten aanbieding’ komt met een goede reden op de website van GuestHouse Hotel uit. Verleng je sprookjesachtige dag vol pret met een bezoek aan ons hotel. Boek vandaag nog een kamer en verzeker je van een bezoek waar je nog lang met plezier aan zult terugdenken. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op.

Boek hier je overnachting!