Efteling arrangement

Combineer entree met een of meerdere overnachtingen.
Gratis parkeren en op loopafstand van de Efteling!

Bezoek aan Kaatsheuvel nóg specialer met Efteling arrangement

Een bezoek aan de Efteling nog specialer maken? Blijf dan ook in Kaatsheuvel overnachten! Dat kan nu heel voordelig met een Efteling arrangement van GuestHouse Hotel. Hierbij zijn de entree tot het park en de overnachting in het hotel inbegrepen. Het attractiepark ligt op slechts 500 meter van GuestHouse Hotel en is dus eenvoudig te voet te bereiken. Kom je met de auto? Laat die dan gratis en bewaakt bij ons staan en bespaar op een Efteling parkeerticket. Afhankelijk van het arrangement heb je de keuze uit één of twee keer toegang tot het park en één of twee overnachtingen. Tip: bezoek ook de natuurrijke omgeving van Kaatsheuvel of de steden Tilburg, Breda en Den Bosch.

Vier packages met Efteling arrangement: hotel én parkentree

GuestHouse Hotel biedt vier leuke en voordelige Efteling arrangementen waarbij overnachting en parkentree worden gecombineerd. Je hebt de keuze uit vier verschillende. Met ons Efteling package small verblijf je één nacht in een riante kamer en heb je één dag toegang tot een van de meest populaire pretparken van Europa. Het ontbijt is hierbij uiteraard inbegrepen! Wil je twee dagen naar het sprookjesbos? Reserveer dan het Efteling package medium, met één nacht in het GuestHouse Hotel. Of ga je na je bezoek aan de Efteling nog een dag genieten van al het moois in Midden-Brabant? Dan zorgt ons Efteling package large voor maatwerk: twee nachten bij ons slapen en één dag parktoegang. Ben je een echte Efteling fanaat, zet dan de verdubbelaar in met de Efteling package extra large en combineer twee overnachtingen met twee dagen entree.
Goed om te weten: in onze Efteling arrangementen worden kinderen tot en met 3 jaar niet meegerekend. Zij mogen voor niets de Efteling in en verblijven ook helemaal gratis in GuestHouse Hotel! Super voordelig dus!
GuestHouse Hotel is een gloednieuw hotel aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel. Overnachten is mogelijk in verschillende kamertypes. Ruim en nog ietsje ruimer met bijzondere bedden voor de hele familie, leuk en ook praktisch ingericht. De hele accommodatie beschikt over gratis Wifi. Naast een bar en een restaurant kunnen onze gasten ook terecht in onze daktuin, waar jong en oud zich naar hartenlust kunnen vermaken.

Efteling arrangement? GuestHouse Hotel!

Boek nu jouw Efteling arrangement (hotel en entreeticket) bij GuestHouse Hotel. Heb je nog vragen, vul dan ons contactformulier in.