The making of ons hotel

Albert Heijn Kaatsheuvel & OOKs Hospitality & Leisure ontwikkelen een nieuw supermarkt-, horeca- en hotelconcept in Kaatsheuvel. Initiatiefnemers van het plan zijn Piet den Hartog, Jan den Hartog en Coen Schelfhorst. Gezamenlijk komen beide partijen met een nieuw supermarkt-, food- en gastvrijheidsconcept.

Hieronder willen we jullie op de hoogte houden van de verschillende fasen in dit gave project, dat in mei 2018 zal openen.

Het conceptidee

Albert Heijn Kaatsheuvel zal een nieuwe supermarkt bieden met een “verrassende” vers- beleving en een horeca- en hotelfaciliteit waarin het reduceren van derving (foodwaste) een grote rol speelt. Een “blurring” concept 3.0.

Piet en Coen spraken een paar avonden over het idee en waren er al snel uit, dit nieuwe concept moest er gaan komen en wel in 2018 al! Ook werden meerdere winkeliers benaderd en kreeg het totaalconcept steeds meer vorm.

Inspiratie opdoen

Inmiddels zijn er afstudeerders aan boord bij OOKs die het concept verder uitwerken en trekken Jan, Piet, Coen, Jouwert Bosma (de Architect) en Dennis Bakker (de projectmanager) regelmatig het land in om inspiratie op te doen. Diverse supermarkten, hotels en horeca gelegenheden werden bezocht.

GuestHouse Staff

Het personeel van GuestHouse Hotel is de onderscheidende factor. Hier wordt het verschil gemaakt en wij zijn nu al op zoek naar hospitality talent dat graag met ons wil werken aan dit bijzondere hotelconcept. We zoeken leidinggevenden voor de Front-Office en Food & Beverage afdeling. Maar meer dan dat, we zoeken gewoon leuke collega’s!

Kom je erbij? Een warm welkom, OOK voor onze medewerkers. Je mag jezelf zijn! Jij gaat voor een PR en wij gaan dat belonen met een bonus en winstregeling. Een plek waar jij je mag ontwikkelen en waar je per jaar aan minimaal 2 trainingen kan deelnemen. Het is een feestje om hier als team hard te werken!

Bekijk alle vacatures

 

OOKS ontwikkelt en exploiteert