Onvergetelijke efteling arrangementen

Boek één van onze toffe arrangementen. Of je nu één of meer nachten verblijft, je hebt de keuze uit 1 of 2 dagen Efteling of de combi van 1 dag Efteling en 1 dag Safari Beekse Bergen. Boek los je ontbijt bij en laat de fun beginnen! Je wandelt in 5 minuten naar de Efteling en kan je auto gewoon bij ons laten staan. En het kan geen kwaad om op ‘zoek je prijs’ te klikken hoor, je kunt altijd het boekingsproces verlaten.

Liever met onze reserveringsafdeling spreken? Bel dan naar 0416-273567

Onze faciliteiten

En verder...

Wifi

Overal in het hotel kun je gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk.

GuestHouse Parking

Hoe makkelijk kan het zijn?
Voor je bezoek aan de Efteling de auto al parkeren bij het hotel, even de spullen in de bagageruimte en al wandelend naar de Efteling. Op maar 500 meter, je bent er zo. Op de parkeerplaats is cameratoezicht aanwezig en ‘s nachts wordt de parkeerplaats afgesloten. Superveilig dus. Er zijn ook een beperkt aantal fietsen beschikbaar trouwens.

Rain proof service

Niemand houdt er van door de regen te lopen. GuestHouse biedt verschillende services voor wanneer het regent. Zo zijn er speciale GuestHouse paraplu’s, GuestHouse ponchos en Guesthouse regenlaarsjes voor kleintjes.

Rent a bath service

Voor peuter of kleuter, een badje te huur! Wij komen hem brengen, je hoeft hem zelf alleen nog maar te vullen! Met badeend!

Hotel to the rescue

GuestHouse Hotel biedt verschilleden services die de gast “redt”:

  • Back-up mobiel en telefoon opladers.
  • Een kleine shop met vergeten spullen

GuestHouse Snooze Package

Na een lange vermoeiende dag vind iedereen het lekker om uit te slapen. Daarom biedt GuestHouse Hotels de snooze package. Met deze snooze package kan men er voor kiezen om wat langer te blijven liggen en lekker uit te slapen.Men kan door dit pakket uitchecken tot 14.00 uur ipv. 11.00 uur.

Is GuestHouse Hotel dichtbij de Efteling?
Guesthouse Hotel ligt op slechts 5 minuten loopafstand van de Efteling. 700 meter stappen en je staat voor de poort van de Wereld vol wonderen!

Zijn er Efteling arrangementen beschikbaar?
Boek bij GuestHouse Hotel een arrangement voor 1 of 2 dagen Efteling inclusief overnachtingen in het hotel. Ontdek je graag ook iets nieuws boek dan ons Sprookjes en Safari arrangement en combineer een dag Efteling met een dagje Safaripark Beekse Bergen.

Kan ik nog meer doen bij Guesthouse Hotel naast het bezoeken van de Efteling?
Er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel, je zult nog tijd te kort hebben. Breng een bezoek aan de Efteling of aan Safaripark Beekse Bergen, ga wandelen en/of fietsen in de Loonse en Drunense of shop till you drop in Den Bosch, Tilburg of Breda.