Hotel Efteling

Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis.
Op loopafstand van de Efteling!

Maak van een dagje uit een mini-vakantie en boek je hotel bij de Efteling!

Heb jij plannen om een dagje naar de Efteling te gaan? Boek er een overnachting bij en maak van je dagje uit een mini-vakantie bij GuestHouse Hotel. De Efteling ligt op slechts 500 meter van ons hotel, waar je gratis kunt parkeren. Met onze verschillende Efteling arrangementen bieden we je super aantrekkelijke prijzen voor een overnachting in combinatie met een bezoek aan de Efteling. Maak nu van een dagje uit een mini-vakantie met het gezin of een groep vrienden.

Alleen bij ons hotel: Efteling arrangementen naar keuze

Ben je toe aan een lekkere maaltijd? In ons gezellige, gastvrije restaurant GuestHouse Kitchen schuif je zo aan voor een heerlijke maaltijd! Dagelijks worden wisselende menu’s geserveerd op basis van verse ingrediënten. Lekker, vers en betaalbaar! Ook voor zakelijke mogelijkheden ben je bij ons aan het juiste adres! Onze meetingrooms zijn perfect voor een kleine vergadering, presentatie of training. Leuk om te combineren met een bezoek aan de Efteling.

Gezocht: hotel Efteling. Gevonden: GuestHouse Hotel!

Zoek je een leuk nieuw hotel bij de Efteling, dan ben je bij GuestHouse Hotel aan het juiste adres! Wil je meer weten over onze mogelijkheden en Efteling arrangementen? Vul dan meteen ons contactformulier in of bel ons op nummer 0416-273567.