Hotel Efteling

Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis.
Op loopafstand van de Efteling!

Op zoek naar een overnachting bij de Efteling?

Heb jij plannen om een dagje naar de Efteling te gaan? Boek er een overnachting bij en maak van je dagje uit een mini-vakantie bij GuestHouse Hotel. De Efteling ligt op slechts 500 meter van ons hotel, waar je gratis kunt parkeren. Met onze verschillende Efteling arrangementen bieden we je super aantrekkelijke prijzen voor een overnachting in combinatie met een bezoek aan de Efteling. Boek nu je hotel vlakbij de Efteling. 

Alleen bij ons hotel: Efteling arrangementen naar keuze

Wil je een of meer dagen de Efteling bezoeken en dicht bij de Efteling overnachten? Dan zijn onze Efteling arrangementen echt iets voor jou. Of je 1 of meerdere dagen naar de Efteling wil, we bieden voor ieder wat wils!
Als hotel Efteling hebben wij veel te bieden! Vanuit de Efteling loop je zo naar ons hotel waar je heerlijk kunt nagenieten van alle indrukken. Neem een drankje aan de bar in onze living of plof neer op het terras op onze daktuin terwijl de kinderen lekker binnen of buiten aan het spelen zijn. Op ons interactieve scherm in onze living ontdek je wat de omgeving nog meer te bieden heeft!

Ben je toe aan een lekkere maaltijd? In ons gezellige, gastvrije FoodBar schuif je zo aan voor een heerlijke maaltijd! Dagelijks staat ons keukenteam voor je klaar met diverse maaltijden, van een gezonde salade tot lekkere burger en meer. Ook voor zakelijke mogelijkheden ben je bij ons aan het juiste adres! Onze meetingrooms zijn perfect voor een kleine vergadering, presentatie of training. Leuk om te combineren met een bezoek aan de Efteling.

Gezocht: hotel Efteling. Gevonden: GuestHouse Hotel!

Zoek je een leuk hotel bij de Efteling, dan ben je bij GuestHouse Hotel aan het juiste adres! Wil je meer weten over onze mogelijkheden en Efteling arrangementen? Vul dan meteen ons contactformulier in of bel ons op nummer 0416-273567.

Boek je Efteling arrangement hier!