Arrangement voor een hotelovernachting en tickets voor de Beekse Bergen

Op zoek naar een overnachting vlakbij de Safaripark de Beekse Bergen? Bij het GuestHouse Hotel verblijf je op ongeveer 20 autominuten van de Beekse Bergen. Er zijn verschillende routes zodat je alle dieren goed kunt bekijken. Zo kun je lopend door het park, maar ook met de bus, boot of gewoon met je eigen auto! Op die manier kom je pas écht dicht bij de natuur. 

Bij het voorjaar horen ook jonge dieren. Spot jij de pasgeboren olifantjes of stokstaartjes? En welke dieren ontdek je nog meer? Er zijn wel meer dan 100 bijzondere dieren! 

Na zo’n avontuurlijke dag vol indrukken schuif je aan in onze FoodBar om een heerlijk hapje te eten. Sluit de dag af met een drankje in de Living of bij mooi weer op de Daktuin. Er is voor alle leeftijden genoeg te beleven in het hotel! Daarna plof je gezellig met het hele gezin op 1 kamer in een van de ruime familiekamers. 

Klik hier voor alle informatie over de arrangementen

Verblijf in een hotel vlakbij de Beekse Bergen

Ga jij op zoek naar de gorilla’s, olifanten of impala’s? In de verschillende gebieden van de Beekse Bergen zijn ze allemaal te spotten! Bij het GuestHouse Hotel vlakbij Hilvarenbeek en de Beekse Bergen overnacht je daarna heerlijk in een van de familiekamers. We hebben kamers van 2 tot wel 8 personen!

Restaurant bij de Beekse Bergen

Op zoek naar een restaurant in de buurt van de Beekse Bergen? Kom dineren in onze FoodBar! De FoodBar is dagelijks geopend van 17.00 tot 21.30 uur. Je kunt in de FoodBar genieten van diverse pizza’s, maar ook een burger of heerlijke salade ontbreekt niet op de kaart. Na het diner kun je bij ons overnachten en de volgende dag een bezoekje brengen aan de Efteling of Beekse Bergen.

boek direct je verblijf

GuestHouse Hotel ligt op slechts 20 autominuten afstand van de Beekse Bergen. Een klein stukje met de auto en je waant je zo in Afrika!

Er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel, je zult nog tijd te kort hebben. Breng een bezoek aan de Efteling of aan Safaripark Beekse Bergen, ga wandelen en/of fietsen in de Loonse en Drunense of shop till you drop in Den Bosch, Tilburg of Breda.

Maar natuurlijk! Ontdek hoe jouw favoriete dieren de winter doorkomen. Tijdens een van de safari’s zit je ook nog eens droog en lekker warm.

Bij Safaripark de Beekse Bergen kun je je zo lang vermaken als je wil! Er zijn verschillende routes zodat je de dieren op diverse manieren leert kennen. En ben je nog niet uitgespeeld? Breng dan zeker een bezoekje aan Speelland. Gegarandeerd uren plezier! 

Afhankelijk van hoeveel tijd je neemt om alle dieren te bekijken, duurt de autosafari van Safaripark de Beekse Bergen ongeveer een uur. 

Zelfs op regenachtige dagen is er genoeg te zien en beleven in Safaripark de Beekse Bergen! De dieren bekijk je gewoon droog vanuit je eigen auto of de bus.