Overnacht in een hotel met Pasen op 31 maart 2024

Het lange paasweekend is natuurlijk perfect voor een heerlijk weekendje weg. Ook tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben we nog kamers beschikbaar, dus komt Pasen je niet goed uit, wellicht zien we je dan met Hemelvaart of Pinksteren. Kies jij voor een GreenHouse room 2 of voor een FarmHouse room 6, afhankelijk van jouw gezelschap hebben we voor ieder een geschikte kamer. Maak je verblijf compleet door een ontbijt toe te voegen en heb de tijd van je leven. Wist je dat we ook Lunchbags aanbieden? Je kunt je eigen Lunch Bag samenstellen tijdens het ontbijt, zodat je nog meer tijd hebt om te genieten van je dag. Je blijft misschien niet lang in ons hotel, maar je blijft het je wel lang herinneren!

Geniet van het Paasweekend in Kaatsheuvel

Het Brabantse dorp Kaatsheuvel heeft voor jong en oud iets te bieden. Zo fiets je in 10 minuten naar de Loonse en Drunense duinen voor een uitgebreide wandeling of fietsroute in de zon. Het grootste stuifzandgebied van West-Europa biedt verschillende mooie wandel- en fietsroutes. Een kaart met deze routes is verkrijgbaar bij de receptie van GuestHouse Hotel. Neem ook een kijkje op onze arrangementenpagina voor het fietsarrangement en wandelarrangement.

Ook het attractiepark de Efteling is dichtbij het hotel, zelfs op loopafstand. Parkeer de auto gratis bij het hotel en loop in 5 minuten naar het park. Met een GuestHouse Efteling arrangement kun je 1 of 2 dagen de Efteling bezoeken in combinatie met een heerlijke overnachting in ons hotel. Met de tientallen sprookjes en attracties kun je je de hele dag vermaken.

Arrangementen om de omgeving te ontdekken Klik hier voor meer informatie over de Efteling arrangementen

Beeldmateriaal verkregen via VisitBrabant

Wat is er in Brabant te doen met Pasen?

Het GuestHouse Hotel is zeer centraal gelegen in Brabant waardoor er tal van leuke activiteiten in de omgeving zijn. Binnen een half uur rijden, bezoek je grote steden als Breda, Tilburg en Den Bosch. Hier kun je gezellig een dagje winkelen, wat cultuur snuiven of een terrasje pakken. En ben je in Den Bosch? Dan mag een overheerlijke Bossche Bol natuurlijk niet ontbreken.
Safaripark de Beekse Bergen is met de auto in 25 minuten te bereiken. We raden je zeker aan om hier met de auto naartoe te gaan zodat je op avontuur kunt in de autosafari. Dan rij je zo midden tussen de luipaarden, giraffen en zebra’s. Wist je dat we ook een sprookjes en safari arrangement aanbieden? Hiermee bezoek je een dag de Efteling en een dag de Beekse Bergen.

Wat is er in Kaatsheuvel te doen tijdens Pasen?
Tijdens Pasen zijn er genoeg activiteiten te ondernemen in de omgeving van Kaatsheuvel. Zo zijn de Efteling, Beekse Bergen en de Loonse en Drunense Duinen binnen een halfuur bereikbaar.

Is het Paasweekend in Brabant leuk met kinderen?
Het Paasweekend in het GuestHouse hotel in Brabant is zeker leuk met kinderen. Zo kunnen de kinderen tijdens het verblijf gebruik maken van alle faciliteiten in het hotel zoals een minigolf, airhockey en tafeltennistafel.