Restaurant Waalwijk met ideale ligging

GuestHouse Kitchen is hét restaurant in omgeving van Waalwijk waar je een keer geweest moet zijn. Waarom zul je je afvragen? Laten we beginnen met de ideale ligging: op loopafstand van het bekendste attractiepark van Europa, de Efteling. Bij dit Waalwijk restaurant geen gedoe met parkeren want dat kan gewoon gratis direct naast en achter GuestHouse Kitchen. Er is altijd plaats omdat dit restaurant in Waalwijk zijn parkeerplaats deelt met een grote bekende supermarkt, ruimte genoeg dus. Verblijf je in Hotel de Kroon of in het GuestHouse Hotel? Dan heb je dubbel mazzel, want GuestHouse Kitchen is onderdeel van deze hotels en als hotelgast mag je dan ook hier genieten van het ontbijt.

Waalwijk restaurant

Bij dit Waalwijk restaurant kun je lunchen en dineren. Vanaf 11.00 uur ben je welkom voor een lekkere kop koffie of thee met een smaakje. Een heerlijk stuk Brabants gebak zoals grootmoeders appeltaart mag daar natuurlijk niet bij ontbreken! Wij vinden dat in ieder geval een hele goede reden om uit alle restaurants in Waalwijk te kiezen voor GuestHouse Kitchen. Je zult het nadat je geproefd hebt helemaal met ons eens zijn! De lunchkaart staat vol met lekkere gerechten, GuestHouse Kitchen behoort tot een van de betere en gezelligste restaurants van Waalwijk en omgeving waar je helemaal jezelf mag zijn. Geniet tot 17.00 uur van tomatensoep met balletjes, een frisse salade of de specialiteit van de kok: Vitello Tonnato. Vanzelfsprekend zijn dit enkele voorbeelden, onze chefs zitten boordevol inspiratie waardoor er regelmatig een nieuwe aanwinst op de kaart van restaurant Waalwijk verschijnt!

Restaurants in Waalwijk

Ben je op zoek naar leuke restaurants in Waalwijk en omgeving voor je diner, dan is GuestHouse Kitchen de perfecte en beste keuze. Voor het diner maak je een keuze uit de gerechten die op de kaart staan van dit restaurant nabij Waalwijk. Je kunt kiezen uit een maaltijd van een, twee of drie gangen. Voor onze kleine gasten hebben we vanzelfsprekend een speciaal kids-menu. We bieden tevens vegetarische gerechten. Voor restaurants in Waalwijk is dit een super keuze voor je hele gezelschap. Schuif ook eens aan in het sfeervolle GuestHouse Kitchen en geniet van al het heerlijks dat dit Waalwijk restaurant te bieden heeft!