Restaurant Waalwijk met ideale ligging

GuestHouse Foodbar is hét restaurant in omgeving van Waalwijk waar je een keer geweest moet zijn. Waarom zul je je afvragen? Laten we beginnen met de ideale ligging: op loopafstand van het bekendste attractiepark van Europa, de Efteling. Bij dit Waalwijk restaurant geen gedoe met parkeren want dat kan gewoon gratis direct achter GuestHouse FoodBar. Er is altijd plaats omdat dit restaurant in Waalwijk zijn parkeerplaats deelt met een grote bekende supermarkt, ruimte genoeg dus. Verblijf je in Hotel de Kroon of in het GuestHouse Hotel? Dan heb je dubbel mazzel, want GuestHouse FoodBar is onderdeel van deze hotels en als hotelgast mag je dan ook hier genieten van het ontbijt.

Waalwijk restaurant

Bij dit Waalwijk restaurant ben je vanaf 17.00 van harte welkom voor een heerlijk diner! Wij vinden dat in ieder geval een hele goede reden om uit alle restaurants in Waalwijk te kiezen voor GuestHouse FoodBar. Je zult het nadat je geproefd hebt helemaal met ons eens zijn! GuestHouse FoodBar behoort tot een van de betere en gezelligste restaurants van Waalwijk en omgeving waar je helemaal jezelf mag zijn. Geniet van een tomatensoep of een frisse salade. Vanzelfsprekend zijn dit enkele voorbeelden, onze chefs zitten boordevol inspiratie waardoor er regelmatig een nieuwe aanwinst op de kaart van restaurant Waalwijk verschijnt!

Restaurants in Waalwijk

Ben je op zoek naar leuke restaurants in Waalwijk en omgeving voor je diner, dan is GuestHouse FoodBar de perfecte en beste keuze. Voor het diner maak je een keuze uit de gerechten die op de kaart staan van dit restaurant nabij Waalwijk. Voor onze kleine gasten hebben we vanzelfsprekend een speciaal kids-menu. We bieden tevens vegetarische gerechten. Voor restaurants in Waalwijk is dit een super keuze voor je hele gezelschap. Schuif ook eens aan in het sfeervolle GuestHouse FoodBar en geniet van al het heerlijks dat dit Waalwijk restaurant te bieden heeft!

Onze FoodBar is voor iedereen geopend. We reserveren voor groepen vanaf 8 personen en vanaf 10 volwassenen is het afnemen van een twee- of driegangenmenu verplicht.