Uit eten in omgeving Waalwijk om iets te vieren

Iets te vieren? Verjaardag, jubileum, nieuwe baan, rijbewijs gehaald? Ga dan lekker uit eten in Waalwijk bij GuestHouse FoodBar. Dit gezellige restaurant is gevestigd in het GuestHouse Hotel op wandelafstand van attractiepark de Efteling. Kom bij ons genieten van een gevarieerde menukaart met eten nabij Waalwijk in een ongedwongen setting. Je zult je hier door de warme aankleding, de smaakvolle inrichting en het zeer vriendelijke personeel meteen op je gemak voelen. Bijna alsof je thuis bent, maar dan met de luxe dat je mag aanschuiven en verder alleen maar hoeft te genieten van uit eten in Waalwijk.

Eten Waalwijk met open keuken

Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom als je niet iets speciaals te vieren hebt, maar gewoon een middag of avond als hotelgast een hapje wil eten in ons restaurant. Je kunt het combineren met een bezoek aan attractiepark de Efteling, maar dat is natuurlijk geen must, uit eten in Waalwijk bij GuestHouse Foodbar is alle dagen van de week genieten! Laat je verrassen door de kookkunsten van onze chef. Je ziet hem met de ingrediënten toveren in de open keuken, die onderdeel uitmaakt van dit restaurant om te eten in Waalwijk. Speciale wensen zoals glutenvrije of vegetarische gerechten zijn altijd bespreekbaar. Is er sprake van een allergie en twijfel je daarom aan uit eten gaan in de buurt van Waalwijk? Als je het van tevoren laat weten, houden we daar zeker rekening mee. Daarnaast is al onze allergenen informatie beschikbaar in het restaurant. Vraag het de chef of een van de vriendelijke medewerkers en zij denken graag met je mee om voor jou in de buurt van Waalwijk ook heerlijk eten te verzorgen.

Eten in Waalwijk met Green Egg gerechten

Ga dus lekker uit eten in de buurt van Waalwijk bij GuestHouse FoodBar! Laat je verrassen door de uitgebreide keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Het restaurant voor uit eten in Waalwijk met zijn gezellige sfeer wil je zeker niet missen, maar neem als afsluiting nog een lekker drankje op het grote dakterras. Met steigerhouten meubelen, speeltuin voor de allerkleinsten en ruime zitgelegenheid, is dit een heerlijke plek om op een zwoele avond na te praten over de gezellig dag. Tip: bestel een portie bitterballen of borrelplankje erbij, dat is zeker smullen en dubbel genieten van in Waalwijk eten!

menukaart