Overnachten Kaatsheuvel

Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis.
Op loopafstand van de Efteling!

In Midden-Brabant overnachten? Kaatsheuvel ligt lekker centraal

Heb je een bijeenkomst of activiteit in Midden-Brabant en zoek je een plek om te kunnen overnachten? Kaatsheuvel is een prima keuze! Lekker centraal gelegen en eigenlijk overal dichtbij. Heb je een vergadering in Waalwijk? Wil je een dagje winkelen in Tilburg, Breda of Den Bosch? Of ga je met het gezin naar de Efteling of Beekse Bergen en overweeg je er nog een dagje aan vast te plakken? Met een verblijf in GuestHouse Hotel zit je overal in de buurt. Ook voor je vergadering kun je bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel terecht! Heb je een meerdaagse meeting? Blijf dan zeker overnachten!

GuestHouse Hotel is een fris en betaalbaar hotel in, hoe kan het ook anders, de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel. In Kaatsheuvel overnachten bij het GuestHouse Hotel is een bijzondere ervaring. Het hotel is voorzien van gratis Wifi en je parkeert op een eigen, bewaakt terrein. Wie aan de bar nog even wil napraten over de leuke dag, kan terecht in de Living en de GuestHouse FoodBar! Voor jonge en oudere kinderen is er volop vermaak in onze daktuin. Op het terras kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje!

Overnachten Kaatsheuvel? Boek heel eenvoudig onze Efteling arrangementen

Al eens nagedacht over een bezoek aan de Efteling met overnachten in Kaatsheuvel? GuestHouse Hotel Kaatsheuvel biedt je verschillende packages aan, in combinatie met de toegang tot een van Nederlands meest populaire pretparken. Deze variëren van een verblijf van één nacht met één dag parkentree, tot meerdere overnachtingen in het hotel en twee dagen entree tot de Efteling. Wie met de auto komt, kan die gratis bij GuestHouse Hotel laten staan, want het is maar zes minuten lopen naar het attractiepark. 

Kaatsheuvel? Overnachten? Welkom bij GuestHouse Hotel!

Overnachten in Kaatsheuvel doe je natuurlijk bij GuestHouse Hotel! Boek nu je kamer voor een onvergetelijk verblijf en geniet van al het moois wat de regio Midden-Brabant te bieden heeft! Speciale wensen? Neem dan contact op met ons.