Gezellig hotel bij Hilvarenbeek in Brabant!

Het GuestHouse Hotel is een gezellig Brabants familiehotel, in de buurt van Hilvarenbeek, op minder dan een halfuurtje rijden van safaripark de Beekse Bergen. In het hotel zijn er verschillende kamertypes beschikbaar, waarbij zelfs kamers voor 6 of 8 personen mogelijk zijn. Het is het enige hotel in Nederland waar je kunt overnachten in een 6-persoonsstapelbed, hoe leuk is dat? Het GuestHouse Hotel in de buurt van Hilvarenbeek is dan ook de ideale accommodatie voor een paar dagen weg met het gezin of de hele familie. Het hotel zal dankzij de sfeervolle en eigentijdse inrichting bij alle leeftijden in de smaak vallen. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

Ontdek de omgeving van Hilvarenbeek in dit familiehotel

Door de centrale ligging van het GuestHouse Hotel combineer je een verblijf eenvoudig met een dagje safaripark Beekse Bergen. Hier ga je op auto-, bus-, of bootsafari en sta je oog in oog met de wilde dieren. Of bezoek Speelland van de Beekse Bergen waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken met onder andere de leukste wateractiviteiten. Daarnaast heeft Hilvarenbeek nog veel meer te bieden. Zo klim en klauter je door de bossen bij het Klim en Avonturenbos, fiets je door de natuur van de Brabantse Kempen of snuif je cultuur op in het eeuwenoude dorp Hilvarenbeek.Daarnaast biedt de omgeving met grote steden als Den Bosch, Tilburg en Breda ook genoeg mogelijkheden om uitgebreid te shoppen of om op één van de vele terrassen een drankje te doen. Natuurlijk zijn ook de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen om de hoek waardoor je je geen moment hoeft te vervelen.

Overnacht in de buurt van Hilvarenbeek bij GuestHouse Hotel

Na een dag vol leuke (maar ook vermoeiende;)) activiteiten, geniet je ‘s avonds in de GuestHouse FoodBar of op het dakterras van een heerlijk hapje en een drankje. Door middel van het scannen van de QR code kies je gemakkelijk jouw favoriete gerecht van de uitgebreide menukaart en is er ook voor de kinderen voldoende keuze met de aparte kids-menukaart. Kinderen zijn van harte welkom in het hotel en de GuestHouse FoodBar. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen!

Boek nu!

Wat zijn de beste hotels in Hilvarenbeek?
Er zijn meerdere goede hotels bij Hilvarenbeek. Geniet bij GuestHouse Hotels en ontdek het gezelligste familiehotel van Brabant, een hotel waar je jezelf kunt zijn.

Is dit hotel in Hilvarenbeek geschikt voor gezinnen?
GuestHouse Hotel is super geschikt voor gezinnen. De grote kamers met meerdere (stapel)bedden bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. Een verblijf om nooit te vergeten voor het hele gezin.

Zijn er leuke dingen te doen in de omgeving van het GuestHouse Hotel?
Er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel, je zult nog tijd te kort hebben. Breng een bezoek aan de Efteling of aan Safaripark Beekse Bergen, ga wandelen en/of fietsen in de Loonse en Drunense of shop till you drop in Den Bosch, Tilburg of Breda