Voor een training, presentatie of teamsessie hebben we verschillende aantrekkelijke vergaderarrangementen. Deze arrangementen zijn inclusief zaalhuur, onbeperkt koffie/thee/water en frisdrank tijdens het vergaderen, gebruik van een flip-over en scherm, notitieblokjes, pepermuntjes en pennen. Wil je ook graag een lunch of diner aan je vergaderarrangement toevoegen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We denken graag met je mee voor de mogelijkheden en mochten er allergieën zijn dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Op zoek naar de perfecte locatie om te vergaderen in Brabant? 

Dan ben je bij het GuestHouse Hotel aan het juiste adres! We hebben verschillende mogelijkheden waardoor er altijd een arrangement naar wens te vinden is. We beschikken over meerdere ruimtes in verschillende formaten.  Neem contact met ons op voor een offerte en de verschillende mogelijkheden!

Het GuestHouse Hotel beschikt over twee vergaderzalen die geschikt zijn van 5 tot 40 personen (afhankelijk van opstelling en zaal).

Maar natuurlijk. Tijdens een vergadering word je bij ons volledig ontzorgd en zorgen we ervoor dat we iedereen van een hapje en drankje voorzien.

De vergaderruimtes beschikken over een tv-scherm en over een stabiele WiFi-verbinding. Daarnaast staat er standaard een flip-over in de zaal.

We gaan hier graag met je over in gesprek, neem contact met ons op voor de mogelijkheden via [email protected]