GuestHouse arrangementen in de winter met Efteling tickets

De Winter Efteling is weer geopend en dat betekent dat de Efteling wordt omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland. Geniet van heerlijke warme dranken op de warme winter weide of stap in een van de vele winterattracties. Met een GuestHouse Efteling arrangement kun je 1 of 2 dagen de Efteling bezoeken in combinatie met een heerlijke overnachting in ons hotel vlakbij de Winter Efteling. Parkeer de auto gratis bij het hotel en loop in 5 minuten naar het park. Maak je verblijf compleet door een ontbijt toe te voegen en heb de tijd van je leven. Wist je dat we ook Lunchbags aanbieden? Je kunt je eigen Lunch Bag samenstellen tijdens het ontbijt, zodat je nog meer tijd hebt om te genieten van alle attracties in de Winter Efteling. Je blijft misschien niet lang in ons hotel, maar je blijft het je wel lang herinneren!

Klik hier voor meer informatie over de Efteling arrangementen

Kerst in de Efteling

Beleef een sprookjesachtige Kerst in de Efteling! Wist je dat je dit jaar zelfs kunt schaatsen? Op de Warme Winter Weide wordt een heuse ijsbaan aangelegd! Dus trek die schaatsen aan en beleef het ultieme wintergevoel. Daarna warm je lekker op bij een van de vreugdevuren met een heerlijk winters hapje en drankje. Opgewarmd? Dan kun je in je favoriete attracties! Er zijn ook nog eens geweldige optredens en shows in het park. Dat wil je toch niet missen? Gelukkig ligt het GuestHouse Hotel op loopafstand van de Efteling, zodat je na zo’n lange dag heerlijk meteen naar bed kan. Bekijk onze arrangementen met Efteling tickets en kom de winter vieren.

Ontdek Brabant in de winter

Wordt Nederland deze winter weer bedolven onder een dik pak sneeuw? Dan mag een bezoek aan de Loonse en Drunense Duinen tijdens je verblijf niet ontbreken. Sinds 1921 is het nationaal park onderdeel van natuurmonumenten waardoor de natuur wordt beschermd en behouden. Wandel of fiets door het prachtige en afwisselende winterlandschap. Daarnaast is GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel centraal gelegen in Brabant. Binnen een half uur rijden, bezoek je grote steden als Breda, Tilburg en Den Bosch. Hier kun je gezellig een dagje winkelen, wat cultuur snuiven of genieten van de leuke winteractiviteiten die elk jaar worden georganiseerd. Maar vergeet vooral niet een kop warme chocolademelk te drinken in een van de vele gezellige restaurantjes. En ben je in Den Bosch? Dan mag een overheerlijke Bossche Bol deze winter natuurlijk niet ontbreken. Kortom Brabant is de plek waar koude winterse dagen veranderen in warme sfeervolle dagen met veel gezelligheid.

Arrangementen om de omgeving te ontdekken

GuestHouse Hotel ligt op slechts 5 minuten loopafstand van de Efteling. 700 meter stappen en je staat voor de poort van de Wereld vol wonderen!

Er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel, je zult nog tijd te kort hebben. Breng een bezoek aan de Winter Efteling of aan Safaripark Beekse Bergen, ga wandelen en/of fietsen in de Loonse en Drunense of shop till you drop in Den Bosch, Tilburg of Breda.

Maar natuurlijk! Ontdek de sprookjesachtige magie van de Winter Efteling! Geniet van alle attracties, warm op bij de vreugdevuren en schaats een rondje over de schaatsbaan.