Bezoek de Efteling tijdens een midweek in Brabant

Gelegen in de gezellige provincie Noord-Brabant, is er altijd iets te beleven. Wandel uren door het sprookjesbos of ga over de kop in achtbaan Baron 1898. Zowel de jonge als oudere kinderen kunnen zich in de Efteling prima vermaken. Maar de omgeving van het GuestHouse Hotel heeft nog veel meer te bieden voor een midweek of weekendje weg. Natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen is gelegen op 10 minuten fietsen van het GuestHouse Hotel en beschikt over verschillende mooie fiets- en wandelroutes. Hou je van natuur? Dan zijn ook de Oisterwijkse bossen en vennen de moeite waard om te bezoeken.

Tijdens je midweek in Brabant mag ook een bezoek aan Safaripark de Beekse Bergen niet ontbreken. De Beekse Bergen zijn gelegen in Hilvarenbeek, op minder dan een halfuurtje rijden van het GuestHouse Hotel en Hotel De Kroon. Hier kom je op wandel-, auto-, bus-, en bootsafari oog in oog te staan met de wilde dieren. Wist je dat we ook een arrangement aanbieden met daarbij entreekaarten voor de Beekse Bergen en de Efteling?

Lees hier meer over onze arrangementen

Een heerlijk midweekje weg in een hotel in Brabant

Het GuestHouse Hotel is zeer centraal gelegen voor een midweek weg in Brabant. Het familiehotel, dat eigenlijk bestaat uit twee hotels gelegen in dezelfde straat, beschikt over 69 kamers in het GuestHouse Hotel en 28 kamers in Hotel De Kroon. De verschillende kamertypes bieden je de mogelijkheid om met tot wel 8 personen op één kamer te slapen. Natuurlijk mag je ook gewoon gezellig met z’n tweeën komen. Iedereen is welkom en we streven ernaar dat je volledig jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

In de GuestHouse FoodBar kun je iedere dag terecht voor een snelle snack, een gezonde salade, een pizza en nog veel meer. Ook aan de kinderen is gedacht. Hiervoor is er een aparte kindermenukaart en wanneer de kinderen niet meer aan tafel willen blijven zitten, zijn er binnen en buiten speelruimtes aanwezig waar ze zich prima kunnen vermaken. Tot 8 personen hoef je niet te reserveren en kun je gewoon een plekje uitzoeken. Heb je allergieën? Laat het ons dan weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Zijn er leuke dingen te doen tijdens een midweek weg in de omgeving van het hotel?
Er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel, je zult nog tijd te kort hebben. Breng een bezoek aan de Efteling of aan Safaripark Beekse Bergen, ga wandelen en/of fietsen in de Loonse en Drunense of shop till you drop in Den Bosch, Tilburg of Breda. Kom bijvoorbeeld een paar dagen langs in de herfstvakantie of ontdek de omgeving in de lente tijdens een lang Pinksterweekend of met Hemelvaart.

Is GuestHouse Hotels geschikt voor gezinnen?
Ja, we zijn dol op kids! De grote kamers met meerdere (stapel)bedden zijn geschikt voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich vermaken op de daktuin, terwijl de ouders genieten van een drankje en een GuestHouse borrelplank.