Verblijf deze herfstvakantie in een hotel vlakbij de Efteling

Het GuestHouse Hotel en Hotel De Kroon zijn gelegen in het noordwesten van Brabant op slechts 7 minuten lopen van attractiepark de Efteling. Dus parkeer je auto op de parkeerplaats van het hotel en ga te voet naar het park. In het hotel kun je ook een bolderkar huren om mee te nemen naar de Efteling. Dit maakt het hotel de ultieme uitvalsbasis voor een paar dagen weg met het hele gezin tijdens de herfstvakantie. Het hotel biedt met verschillende kamertypes je de mogelijkheid om met tot wel 8 personen op één kamer te slapen. GuestHouse Hotels biedt voor de herfstvakantie verschillende arrangementen aan zodat er altijd één is die aansluit op jouw wensen. Zo is het mogelijk om een overnachting te combineren met Efteling tickets voor één of zelfs twee dagen entree tot het park. Of kies voor het Sprookjes & Safari arrangement waarbij je tickets krijgt voor één dag Efteling en één dag Beekse Bergen. 

Klik hier voor meer informatie over de Efteling arrangementen

Boek een weekend of midweek weg in de herfstvakantie!

Wanneer de bladeren aan de bomen van kleur beginnen te veranderen, weet je dat de herfst weer is begonnen. Dit is één van de mooiste tijden van het jaar om de Loonse en Drunense Duinen te bezoeken. Het Brabantse natuurgebied, met de uitgestrekte zandduinen afgewisseld met bos en heide, is ideaal om te bezoeken met je gezin tijdens je midweek of weekend weg in de herfstvakantie. De Loonse en Drunense Duinen zijn gelegen op een paar kilometer van het GuestHouse Hotel en Hotel De Kroon. Maar sla een bezoekje aan het natuurgebied Huis ter Heide ook zeker niet over! Deze verborgen parel huisvest een hoop bijzondere vogels. Deze vogels kun je het beste spotten tijdens een heerlijke wandeling, waarbij je zelfs 250 meter over een heus vlonderpad kunt wandelen. 

TIP: Huur bij het GuestHouse Hotel fietsen waarmee je een aantal prachtige fietsroutes in het natuurgebied kunt rijden. In 10 tot 15 minuten rijd je vanaf het Brabantse familiehotel fietsend de duinen in.

Arrangementen om de omgeving te ontdekken

Er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel, je zult nog tijd te kort hebben. Breng een bezoek aan de Efteling of aan Safaripark Beekse Bergen, ga wandelen en/of fietsen in de Loonse en Drunense of shop till you drop in Den Bosch, Tilburg of Breda.

Ja, we zijn dol op kids! De grote kamers met meerdere (stapel)bedden zijn geschikt voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich vermaken op de daktuin, terwijl de ouders genieten van een drankje en een GuestHouse borrelplank.

GuestHouse Hotel ligt op slechts 5 minuten loopafstand van de Efteling. 700 meter stappen en je staat voor de poort van de Wereld vol wonderen.