GuestHouse Hotels, Een mix van ervaring en jong talent - GuestHouse Hotel

Wat een gave reis maken we door met ons team. Ze zeggen vaak dat je op weg naar je doel ook van de reis ernaar toe moet genieten. Nou dat doen we zeker! Op weg naar het grote doel, de eigen exploitatie van het GuestHouse Hotel, hebben we (inmiddels al enkele jaren) een hoop jong talent bij ons gehad die enorm hebben bijgedragen aan de totstandkoming van het gave hotelconcept. Want wij mogen dan wel jaren ervaring hebben in de hotellerie en leisure branche en best serieuze functies hebben gehad, het zijn die jonge honden die ons steeds weer scherp houden en met vernieuwende inzichten zijn gekomen. Noralie die met haar “design thinking” onderzoek naar de Customer Journey echt een aantal onderscheidende aanbevelingen deed (waarvan we er echt veel van gaan implementeren )  https://www.slideshare.net/NoralieWeusthuis/artikel-69692073.

En er was natuurlijk Joyce die de eerste opzet maakte voor de branding en communicatie strategie, Elin die het conceptboek super in elkaar draaide en Michael die onderzoek deed naar de “employee journey” en ons mooie inzichten heeft gegeven hoe wij straks met ons gastvrije team echt het verschil kunnen maken. Ruud onderzocht hoe Hotel de Kroon zich zou moeten positioneren ten opzichte van het nieuwe hotel en zat helemaal “middenin” de doelgroep. En Eelco die afstudeerde op een hotelconcept dat het helaas niet heeft gered,  Rick die zich voornamelijk bezighield met conceptontwikkelingen binnen OOKs, Silke die de eerste haalbaarheidsstudie van ons hotel heeft opgezet en Rilaina die het fenomeen Brabantse gastvrijheid onderzocht. Sven is net begonnen met zijn onderzoek naar GuestHouse Kitchen en Vieveke en Luke laten zien dat de Rooi Pannen niet voor niets een top MBO is. En dan noemen we zelfs niet eens iedereen! Het begeleiden van al deze studenten (van NHTV, Avans, Hotelschool etc) was en is echt een feestje!

Christianne zal in het nieuwe hotel de Front-office manager worden, wat enorm leuk dat we haar aan boord hebben! https://ooks.eu/nieuws/talentvolle-versterking-voor-ooks-hospitality-leisure/ en met Sanne en straks Daan hebben we echt de start van een topteam in huis!

Wat is het mooi om een “opleidingscentrum” te zijn voor jong talent. Of ze nu bij ons blijven of niet, we hopen dat ze echt iets van ons hebben geleerd, wij in ieder geval zeker van hen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JOUW VOORDELEN

Beste prijs garantie
Minimaal 10% lagere kamerprijs
Arrangement inclusief Efteling entree
De meest flexibele annuleringsvoorwaarden
Exclusieve deals met kortingen oplopend tot 20% korting