Efteling met Pardoes & Pardijn

De Efteling

Op de eerste plek staat natuurlijk de Efteling. Het hotel ligt op steenworp afstand, waardoor je bij ons de auto kunt parkeren en gewoon te voet naar het park kan.  Het park is geschikt voor alle leeftijden, waardoor dit het perfecte familie-uitje is! Beleef een sprookjesachtige dag en wandel door het betoverende Sprookjesbos of ga de strijd met elkaar aan in Joris en de Draak.

Via ons boek je makkelijk een Efteling arrangement inclusief overnachting en 1 of 2 dagen toegang tot de Efteling.

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark de Beekse Bergen

Ontdek een stukje Afrika in Brabant! Bij Safaripark de Beekse Bergen, op 20 autominuten afstand van het hotel, spot je allerlei wilde dieren. Je kunt te voet op safari, maar ook per boot, bus of auto. Op deze manier kun je alle dieren dus van verschillende kanten bekijken!

Boek ons Sprookjes & Safari arrangement en breng een bezoekje aan de Beekse Bergen én de Efteling!

Duinen in Brabant

Loonse en Drunense Duinen

Kom heerlijk tot rust in de natuur van de Loonse en Drunense Duinen, ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De grootste zandduinen van Europa zijn groot genoeg om uren door te wandelen, fietsen of paardrijden. In de Loonse en Drunense Duinen vind je bos, hei en vooral heel veel zand. Doordat het zand ongestoord kan waaien verandert het landschap continue. Huur een fiets of mountainbike en geniet van de prachtige omgeving van de duinen.

Moe van een fietstocht of de wandeltocht? In de Loonse en Drunense Duinen zijn er diverse restaurants, waar je terecht kunt voor eten en drinken. Vraag de receptie voor meer tips!

De Voltage Tilburg

Op zoek naar verschillende indooractiviteiten? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de Voltage in Tilburg! Met meer dan 50 activiteiten is er voor ieder wat wils. Zo kun je bijvoorbeeld karten of lasergamen, maar er zijn ook diverse escape rooms. Met een grote groep of gezellig met z’n tweeën, bij de Voltage kun je altijd terecht. En omdat alles binnen is, is het ook nog eens het ideale uitje als het eens wat minder weer is!

Schoenenkwartier Waalwijk

Wist je dat Waalwijk in het verleden bekend stond om de grote leder- en schoenenindustrie? Het is dan ook niet gek dat het nieuwste schoenenmuseum hier te vinden is. Zelfs de Rolling Stones droegen vroeger schoenen afkomstig uit de Langstraat!

Bij dit interactieve museum vind je schoenen die onder anderen gedragen zijn door Lady Gaga en Billie Eilish, maar het museum is veel meer dan een tentoonstelling alleen. Zo is er een uitgebreid kenniscentrum waar je echt kan leren over schoenen en zijn er verschillende workshops te volgen. Dus ben jij gek op schoenen? Dan ben je bij het Schoenenkwartier in Waalwijk aan het juiste adres!