GuestHouse Hotel Greenhouse Room

Welkom thuis bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Ben jij toe aan een paar dagen weg? Geniet van oprechte Brabantse gastvrijheid met ons exclusieve Vriendin arrangement! Een verblijf bij GuestHouse Hotel is er een om nooit te vergeten! Met 69 bijzondere en ruime kamers, een gave groene daktuin, een gezellige living met bar en het unieke GuestHouse Kitchen restaurant zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijk verblijf!

Ook in de omgeving is van alles te beleven. Met de Efteling op loopafstand en de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen om de hoek biedt GuestHouse Hotel Kaatsheuvel super mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Ook de nabijgelegen steden als Tilburg, Breda, Heusden en Den Bosch zijn zeker de moeite waard om te ontdekken!

Kom samen genieten en laat je verrassen door de persoonlijke service en oprechte gastvrijheid. Een hotel waar je echt jezelf kunt zijn “Net zoals Thuis”.

Inhoud van het Vriendin arrangement

  • 1 x Overnachting in een GreenHouse Room
  • 1 x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x heerlijk 3 gangenmenu in ons GuestHouse Kitchen restaurant

Prijzen – Periode – Reserveren

Dit arrangement is vanaf 2 personen te reserveren voor slechts € 72 pp. Vanaf de 3e persoon op dezelfde kamer betaal je slechts  € 39 pp. Tarieven zijn gebaseerd op het kamertype: GreenHouse Room en zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,94 p.p.p.n.

Dit arrangement is te reserveren met aankomst t/m 20 december 2018.

Om dit exclusieve Vriendin arrangement te reserveren druk je op de groene button: direct reserveren. Kies vervolgens je datum en vul bij promocode in:

Vriendin2018

Kies je GreenHouse Room en geniet van dit complete en voordelige Vriendin Arrangement!

Wij wensen je een super fijn verblijf en verwelkomen je graag!