Lunchen rondom Waalwijk van 12.00-17.00 uur

Vanaf 11.00 uur is GuestHouse Kitchen geopend voor een lekker kopje koffie, thee of wat fris. Laat je verleiden tot een van de lekkere gebakjes, je zult er zeker geen spijt van krijgen! Van 12.00 uur tot 17.00 uur is er de mogelijkheid tot lunchen nabij Waalwijk. Vraag een van de bedieningsmedewerkers om de lunchkaart en kies iets lekkers uit! Onze medewerkers kunnen je alle informatie geven over de gerechten en indien er iets aangepast moet worden, zullen zij het voor je navragen bij de keuken. Eén ding kunnen we alvast prijs geven: lunchen in omgeving Waalwijk bij GuestHouse Kitchen betekent niet zomaar een Waalwijk lunch!

Lunchen in de buurt van Waalwijk met een gevarieerde menukaart

Bij GuestHouse Kitchen is de keuze op de menukaart gevarieerd, voor iedereen die wil lunchen in Waalwijk wat wils. Kies voor een lekkere frisse salade, romig soepje, smakelijke croque monsieur of ga voor de fantastische roast beef van de Green Egg. Het GuestHouse 12-uurtje met dagverse soep, 2 kroketten op brood is inmiddels een klassieker en bij aardig wat gasten favoriet. We ontvangen regelmatig leuke reacties van bezoekers die komen genieten van het lunchen nabij Waalwijk. We staan natuurlijk altijd open voor suggesties. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? We nodigen je uit om snel een keer langs te komen om een echte Waalwijk lunch te proeven bij GuestHouse Kitchen.

Waalwijk lunch voor de fijnproevers

Het is altijd gezellig om buiten de deur te lunchen, pure verwennerij! Een goede Waalwijk lunch voor de fijnproevers vind je bij GuestHouse Kitchen. Ben je op stap met de familie? Dan is het voor iedereen smullen geblazen. Als de kinderen het even voor gezien willen houden, kunnen ze een kijkje gaan nemen op het dakterras of de speelkamer met onder andere een airhockey tafel. Vanzelfsprekend hebben we ijzersterke Wifi, dus met het vermaak komt het wel goed. De Wifi kan ook van pas komen bij een zakelijke lunch. Neem je laptop mee en nodig je zakenrelatie uit om te lunchen in de buurt van Waalwijk. Onder het genot van een lekker hapje eten haal je vast en zeker die deal binnen! We heten je graag welkom om te lunchen in Waalwijk bij GuestHouse Kitchen.