How nice you want to be kept up to date. We will send you our news letter

In het GuestHouse Hotel hebben we meerdere kamertypes. Ruim en nog ietsje ruimer met bijzondere bedden voor de hele familie, leuk en ook praktisch ingericht. Je blijft misschien niet lang maar je blijft het je wel lang herinneren! Bijzondere kamers en ook nog eens heel comfortabel. Voor als je lekker wilt uitrusten na een lange dag vol activiteiten!

Onze faciliteiten

YOUR Garden

In de stad, een dorp of in een flatgebouw. Iedereen wil even naar buiten kunnen en dat kan bij GHH dus ook! In onze tuin heb je altijd dat buitengevoel te pakken. En er valt altijd iets te ontdekken! Relaxen, tuinieren of actief? Alles kan!

Laat je inspireren in onze tuin

YOUR living

Een GuestHouse zonder Livingroom is als een kamer zonder bed. Natuurlijk hebben we een lekkere plek om je boek te lezen, samen te komen en andere GuestHouseGuests te ontmoeten.
Een drankje aan de bar of nog even lekker napraten over de leuke dag? Dat doe je in YOUR Living!

Op ons interactieve scherm ontdek je wat de omgeving je allemaal te bieden heeft!
In YOUR Living kun je niet uitgebreid eten maar wel kleine hapjes en pizza slices bestellen, die
worden geleverd vanuit GuestHouse Kitchen

VOEL JE THUIS IN DE LIVING
Ontdek het hotel

Bijeenkomsten

Iets te vieren, te bespreken of even een plek voor een groepje Guests nodig? Daar hebben we wel een paar ruimtes voor. Het is net alsof je aan de eettafel zit te vergaderen.

Bekijk onze zakelijke mogelijkheden

YOUR Fitness

Vanuit ons hotel hebben we de mooiste hardloop routes voor je uitgezet. Van 5, 10 tot 15 kilometer door de mooie Loonse en Drunense Duinen, je kunt je energie wel kwijt. Maar ben je een mooi weer loper of fietser maar wil je toch fit blijven? Stap dan eens binnen in onze kleine fitness.

Oke, het is erg klein maar je kunt toch even lekker binnen sporten. Net als op die loopband thuis!

GuestHouse Hotel Fitness
GuestHouse Hotel - YOUR Playground

YOUR Playground

Voor kids is een kleine speelruimte in de Living en buiten in de garden een leuke hut met glijbaan en zandbak. Voor de oudere kinderen maar natuurlijk ook de volwassenen zijn er veel leuke spellen te vinden op de daktuin zoals tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis en poolbiljart. Vervelen? Dat woord kennen we niet. En beste ouders en opa’s en oma’s; spelen houdt je ook jong!

En verder...

Wifi

Overal in het hotel kun je gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk.

Rent a bath service

Voor peuter of kleuter, een badje te huur! Wij komen hem brengen, je hoeft hem zelf alleen nog maar te vullen! Met badeend!

GuestHouse Parking

Hoe makkelijk kan het zijn?
Voor je bezoek aan de Efteling de auto al parkeren bij het hotel, even de spullen in de bagageruimte en al wandelend naar de Efteling. Op maar 500 meter, je bent er zo. Op de parkeerplaats is cameratoezicht aanwezig en ‘s nachts wordt de parkeerplaats afgesloten. Superveilig dus. Er zijn ook een beperkt aantal fietsen beschikbaar trouwens.

Rain proof service

Niemand houdt er van door de regen te lopen. GuestHouse biedt verschillende services voor wanneer het regent. Zo zijn er speciale GuestHouse paraplu’s, GuestHouse ponchos en Guesthouse regenlaarsjes voor kleintjes.

Bedtime stories

Iedere avond in het seizoen om 19.00 uur kunnen de kleintjes zich verzamelen in hun pyjama. Er zal dan in de lobby (of bij mooi weer de daktuin) een verhaaltje voor het slapen gaan worden voorgelezen.

Hotel to the rescue

GuestHouse Hotel biedt verschilleden services die de gast “redt”:

  • Back-up mobiel en telefoon opladers.
  • Een kleine shop met vergeten spullen
  • Een babyphone service

GuestHouse Snooze Package

Na een lange vermoeiende dag vind iedereen het lekker om uit te slapen. Daarom biedt GuestHouse Hotels de snooze package. Met deze snooze package kan men er voor kiezen om wat langer te blijven liggen en lekker uit te slapen.Men kan door dit pakket uitchecken tot 13.00 uur ipv. 11.00 uur.