YOUR Garden

Op onze daktuin is het goed toeven. Lekker uit de wind een hapje en een drankje terwijl de kids zich vermaken, wat wil je nog meer?

Voor alle leeftijden is er iets te doen. de allerkleinsten spelen in de zandbak of roetsjen van de glijbaan, de schommel en ons ontdekpad zijn heerlijke hangplekken en spelen houdt ons jong dus tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart of zelfs tafeltennis is zelfs voor volwassenen leuk.

Dus als je jouw kids (of collega natuurlijk) wilt verslaan, is YOUR Garden the place to be! In het seizoen organiseren we kleine tours door onze moestuintjes (buiten en in onze kas) waar we kruiden en groenten verbouwen. Zo leren de kids alles van gezond eten en zien ze misschien onze chef-kok wel in het wild die zijn kruiden komt plukken… Het mosdak en de groene beplanting zorgen ook nog eens voor een duurzaam concept.

Wist u dat wij hierdoor enorm veel energie besparen in de ondergelegen supermarkt en ook dat het water veel geleidelijker wordt afgevoerd? Een heerlijke plek waar duurzaamheid, fun en relaxen helemaal samenkomt. Binnenkort treft u op deze pagina de interactieve plattegrond van YOUR Garden aan.

YOUR Garden 360°