jouw veiligheid

GuestHouse Hotels geeft de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers. Naast dat we binnen GuestHouse Hotels zelf uitgebreide gezondsheids- en veiligheidsprocedures hanteren, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal nauw in de gaten gehouden.

De extra maatregelen die we hebben genomen om jouw veiligheid tijdens jouw verblijf bij ons te vergroten:

  • Handdesinfectiemiddelen in alle openbare ruimtes.
  • Sanitaire voorzieningen, oppervlaktes, openbare ruimtes enz. worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd
  • Bij de hotelentree kunnen alle gasten hun handen extra desinfecteren
  • De receptiemedewerkers zijn deels afgeschermd met plexiglas inchecken kan ook online, waardoor er altijd voldoende afstand bewaard kan blijven
  • Alle gerechten en dranken op onze menukaart worden ook als roomservice aangeboden
  • In onze bar en Living hebben we voldoende ruimte tussen de tafels en kunnen hotelgasten lekker een hapje eten en drinken. Ook op onze daktuin is ruimte voldoende gecreëerd tussen de tafel
  • Onze ontbijtbuffetten zullen worden aangepast, en ook ontbijten op de kamer is mogelijk

ANNULEREN OF WIJZIGEN

Voor boekingen vanaf 1 juni hanteren we de voorwaarden zoals deze in je boekingsbevestiging zijn opgenomen.

Annuleringen/wijzigingen voor directe boekingen
Voor reserveringen met aankomstdata tot 1 juni hebben we onze annuleringsvoorwaarden versoepelt! Daarom willen we alle gasten die via onze eigen website hebben gereserveerd, de mogelijkheid bieden om te verplaatsen of annuleren. Ook een non refundable tarief (niet restitueerbare reservering) kun je bij ons verplaatsen naar een nieuwe datum.

Heb je al een aanbetaling gedaan bij een non-refundable tarief of flexibel tarief? Helaas lukt het ons niet om de aanbetaling terug te storten, maar heb je nog geen nieuwe datum dan hebben we de oplossing voor je. Je ontvangt dan een tegoedvoucher voor het bedrag van de aanbetaling, geldig voor 2 jaar! Wil je annuleren/wijzigen neem dan even contact op met onze receptie om de mogelijkheden te bespreken (+31 416 273 567, info@guesthousehotels.nl). Het wijzigen van boekingen heeft zeker geen haast, je kunt tot 24 uur voor aankomst gebruik maken van deze voorwaarden.

Annuleringen/ wijzigingen voor overige kanalen
Reserveringen via andere kanalen zoals bijvoorbeeld Booking.com of Expedia. Ook hier helpen we je graag mee verder. Ons Front-Office team is op dit moment druk bezig met benaderen van alle reserveringen met aankomstdata voor de periode tot en met mei. We bespreken dan telefonisch graag de mogelijkheden met je en zo komen we samen tot een mooie oplossing. Mocht je voor die tijd vragen hebben dan kan je ons natuurlijk altijd even bellen (+31 416 273 567).