jouw veiligheid

GuestHouse Hotels geeft de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers. Naast dat we binnen GuestHouse Hotels zelf uitgebreide gezondsheids- en veiligheidsprocedures hanteren, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal nauw in de gaten gehouden.

De extra maatregelen die we hebben genomen om jouw veiligheid tijdens jouw verblijf bij ons te vergroten:

  • Handdesinfectiemiddelen in alle openbare ruimtes.
  • Sanitaire voorzieningen, oppervlaktes, openbare ruimtes enz. worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd
  • Bij de hotelentree kunnen alle gasten hun handen extra desinfecteren
  • Mogelijkheid tot online check-in en check-out. 

JOUW BOEKING

Op dit moment maak je een boeking direct via ons altijd tegen superflex voorwaarden. Dat betekent dat je op de dag zelf nog kosteloos kan annuleren, no stress dus wel zo fijn.  Uiteraard kunnen er door de corona helaas nog steeds omstandigheden zijn waardoor je de reservering wil annuleren. Hiervoor hanteren we voor jouw boeking de annuleringsvoorwaarden zoals deze in je bevestiging zijn opgenomen. Heb je hier vragen over, dan horen we het graag.

Ik heb gereserveerd, maar kan door corona omstandigheden toch niet komen. Wat gebeurt er met mijn reservering? 

  1. Waar je ons enorm mee helpt: je reservering verplaatsen naar een andere datum. Blijkt je nieuwe datum over een tijdje als nog niet te passen, dan verplaats je de reservering gewoon voor een 2de of 3de keer.
  2. Indien je een reservering hebt gemaakt met een flexibel tarief, is het ook mogelijk deze te annuleren. (pssst… optie 1 vinden we echt het leukste #helpdehoreca)

Mogen we wel komen?
Natuurlijk willen wij jullie vanuit ons horeca hart van harte welkom heten en dat kan gelukkig ook . Daarbij adviseren we je wel altijd de adviezen op te volgen zoals de overheid die communiceert.

Hoe kan ik mijn reservering omboeken of annuleren?
Heb je bij ons rechtstreeks een reservering gemaakt dan kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Houd hiervoor je bevestigingsnummer bij de hand. We zijn dagelijks van 07 tot 23uur telefonisch bereikbaar via 0416-273567 of per mail via [email protected] je via een boekingskanaal geboekt? Neem dan contact op met het betreffende kanaal.