CORONAVIRUS

Je bent nog steeds van harte welkom!

Wij zijn op dit moment open voor onze hotelgasten en verwelkomen je nog graag. Helaas zijn onze bar en restaurant naar aanleiding van de maatregelen van de overheid gesloten voor externe gasten tot en met 28 april. Onze hotelgasten kunnen gebruik maken van roomservice. Hieronder vind je meer informatie over de huidige situatie en hoe we hier binnen GuestHouse Hotels mee om gaan.

Jouw veiligheid

GuestHouse Hotels geeft de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus daarom serieus. Naast dat we binnen GuestHouse Hotels zelf uitgebreide gezondsheids- en veiligheidsprocedures hanteren, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal nauw in de gaten gehouden.

De extra maatregelen die we hebben genomen om jouw veiligheid tijdens jouw verblijf bij ons te vergroten:

  • Handdesinfectiemiddelen in alle openbare ruimtes.
  • Sanitaire voorzieningen, oppervlaktes, openbare ruimtes enz. worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd
  • Ons personeel heeft specifieke gezondheids- en veiligheidstrainingen gekregen over covid-19.

Annuleren of wijzigingen

Voor boekingen vanaf 1 juni hanteren we vooralsnog de voorwaarden zoals deze in je boekingsbevestiging zijn opgenomen.

Annuleringen/wijzigingen voor directe boekingen
Voor reserveringen met aankomstdata tot 1 juni hebben we onze annuleringsvoorwaarden versoepelt! Daarom willen we alle gasten die via onze eigen website hebben gereserveerd, de mogelijkheid bieden om te verplaatsen of annuleren. Ook een non refundable tarief (niet restitueerbare reservering) kun je bij ons verplaatsen naar een nieuwe datum.

Heb je al een aanbetaling gedaan bij een non-refundable tarief of flexibel tarief? Helaas lukt het ons niet om de aanbetaling terug te storten, maar heb je nog geen nieuwe datum dan hebben we de oplossing voor je. Je ontvangt dan een tegoedvoucher voor het bedrag van de aanbetaling, geldig voor 2 jaar! Wil je annuleren/wijzigen neem dan even contact op met onze receptie om de mogelijkheden te bespreken (+31 416 273 567, info@guesthousehotels.nl). Het wijzigen van boekingen heeft zeker geen haast, je kunt tot 24 uur voor aankomst gebruik maken van deze voorwaarden.

Annuleringen/ wijzigingen voor overige kanalen
Reserveringen via andere kanalen zoals bijvoorbeeld Booking.com of Expedia. Ook hier helpen we je graag mee verder. Ons Front-Office team is op dit moment druk bezig met benaderen van alle reserveringen met aankomstdata voor de periode tot en met mei. We bespreken dan telefonisch graag de mogelijkheden met je en zo komen we samen tot een mooie oplossing. Mocht je voor die tijd vragen hebben dan kan je ons natuurlijk altijd even bellen (+31 416 273 567).

Onze services
Helaas is ons restaurant en de bar in ieder geval tot en met 28 april gesloten. Dat voor de veiligheid van onze gasten en onze medewerkers en in opdracht van de Nederlandse autoriteiten. Wel serveren we op verzoek een maaltijd en een ontbijtpakket op de kamer. De daktuin is beschikbaar, al houden we het aantal gasten goed in de gaten. En er is natuurlijk onze heerlijke GuestHouse Coffee to Go!

De Efteling
Op aanraden van de overheid en in afstemming met de Brabantse Veiligheidsregio’s zijn alle bedrijfsonderdelen van de Efteling tot nader order gesloten. Heb je in de periode t/m 31 mei een Efteling arrangement geboekt dan heb je de mogelijkheid om gratis te verplaatsen of annuleren. Voor meer informatie over de situatie bij de Efteling klik hier.

Mocht je andere vragen hebben naar aanleiding van de huidige situatie, dan helpen we je natuurlijk graag verder.Kortom, als jij je plannen wilt wijzigen, dan begrijpen we dat! We hopen je gewoon weer snel terug te zien in ons GuestHouse Hotel of Hotel de Kroon! Blijf alsjeblieft gezond!