jouw veiligheid

GuestHouse Hotels geeft de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers. Naast dat we binnen GuestHouse Hotels zelf uitgebreide gezondsheids- en veiligheidsprocedures hanteren, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal nauw in de gaten gehouden.

De extra maatregelen die we hebben genomen om jouw veiligheid tijdens jouw verblijf bij ons te vergroten:

  • Mondkapjes plicht voor zowel gasten als medewerkers.
  • Handdesinfectiemiddelen in alle openbare ruimtes.
  • Sanitaire voorzieningen, oppervlaktes, openbare ruimtes enz. worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd
  • Bij de hotelentree kunnen alle gasten hun handen extra desinfecteren
  • De receptiemedewerkers zijn deels afgeschermd met plexiglas inchecken kan ook online, waardoor er altijd voldoende afstand bewaard kan blijven
  • Een aantal gerechten en dranken op onze menukaart worden ook als roomservice aangeboden
  • In onze FoodBar en Living hebben we voldoende ruimte tussen de tafels en kunnen hotelgasten lekker een hapje eten en drinken. Ook op onze daktuin is ruimte voldoende gecreëerd tussen de tafel
  • Onze ontbijtbuffetten zijn aangepast, onze medewerkers helpen je met de keuzes!

JOUW BOEKING

We hanteren voor jouw boeking de annuleringsvoorwaarden zoals deze in je bevestiging zijn opgenomen. Heb je hier vragen over, dan horen we het graag.

Ik wil boeken met ons gezelschap dat bestaat uit meerdere personen die niet allen afkomstig zijn uit één huishouden. Wat nu?

Volgens de RIVM-richtlijnen is het voor gezinnen en samenwonende stellen afkomstig uit één huishouden mogelijk om bij elkaar te verblijven. Je kunt dan op één hotelkamer verblijven, bijelkaar aan tafel plaatsnemen en samen deelnemen aan de spelfaciliteiten, zonder dat er gevaar van verspreiding van het corona virus onstaat. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 2 personen dan dien je voor elk gezin of stel een aparte boeking te maken.

Ik heb al geboekt met ons gezelschap dat bestaat uit meerdere personen die niet allen afkomstig zijn uit één huishouden. Wat nu? 

Volgens de RIVM-richtlijnen is het niet mogelijk voor personen uit meerdere huishoudens bij elkaar te verblijven in een hotelkamer, aan tafel plaats te nemen of deel te nemen aan de activiteiten. Daarnaast dienst de afstand van 1,5 meter te allen tijde worden gewaarborgd. Dit heeft consequenties voor de ervaring van jullie verblijf. Wij vragen je vriendelijk contact op te nemen met ons om uw boeking op te splitsen in de huishoudens.