Team Kitchen

Onder leiding van onze Chef Tjerk en sous chef Dennis staan onze koks, afwassers en pizzakoks klaar om de lekkerste dingen voor je te maken. Van heerlijke salade tot een snelle tosti en een pittige pizza of een geweldig culinair 3 gangen menu. Alles wordt vers en met liefde bereid. En onze afwassers zijn echt wel het belangrijkste want zonder hen geen schoon bord!

 

Team Bediening

Het grootste team met maar liefst 3 supervisors (Isola, Marielle en Wesley) en maar liefst 25 superleuke teamleden die allemaal 1 ding gemeen hebben. De oprechte glimlach! De mix van ervaring en jong enthousiasme past precies en of je nu een Fristi of een mooi glas wijn besteld, we komen het met net zoveel plezier naar je brengen! Van onze ontbijt vroege vogels tot onze diner en bar nachtbrakers, we staan de hele dag voor je klaar!

Team Front Office

Team Front Office noemen we ook wel het “Team van de eerste indruk”. Want bij dit team met supervisor Daan komen toch maar mooi al onze gasten als eerste langs. Onze technische dienst Max zorgt dat alles werkt in en rond het hotel en Maud als supervisor housekeeping samen met ons team Housekeepers ervoor zorgt dat alles er gelikt bij staat! Kortom, ook in dit team ligt de lat superhoog!

Team Kantoortijgers

Met eindbaas Coen, HR en Finance manager Marieke en Commerciele tijger Christianne kunnen alle teams zich concentreren op de echte gastgerichtheid.