Geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling!

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling met ons exclusieve Fabulous Mama Arrangement.

Een verblijf bij GuestHouse Hotel is er een om nooit te vergeten. Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!  In onze gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! In het seizoen worden gave kidstours georganiseerd en worden er bed-time stories verteld. Ons hotel ligt op slechts 500 meter afstand van de Efteling, dus je auto kun je laten staan!

Fabulous Mama Arrangement

  • 1 x overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet in GuestHouse Kitchen
  • 1 x dagentree Efteling

Prijzen – Periode – Reserveren

Dit arrangement is vanaf 2 volwassenen te reserveren voor slecht € 85 p.p. Vanaf de 3e persoon op dezelfde kamer betaal je slechts  € 55 p.p. Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,96 p.p.p.n. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis!

Dit arrangement is te reserveren met aankomst t/m 20 december 2019.

Om dit exclusieve arrangement te reserveren druk je op de groene button: Direct reserveren. Kies vervolgens je datum en vul bij promocode in:

FabMama2019

Kies je kamer en beleef een onvergetelijke ervaring bij GuestHouse Hotel met dit unieke Fabulous Mama Arrangement!

Wij wensen je alvast een super fijn verblijf en verwelkomen je graag!