GuestHouse arrangementen met tickets voor de Beekse Bergen en de Efteling

Op zoek naar een overnachting vlakbij de Beekse Bergen? Bij het GuestHouse Hotel verblijf je op ongeveer 20 autominuten van de Beekse Bergen. Ga op safari met de auto, bus of boot. Welke wilde dieren kun jij allemaal ontdekken?

Na zo’n avontuurlijke dag vol indrukken schuif je aan in onze FoodBar om een heerlijk hapje te eten. Sluit de dag af met een drankje in de Living terwijl de kinderen nog wat spelen en daarna plof je zo neer in een van onze ruime familiekamers.

Na een heerlijke nacht slaap kunnen jullie uitgerust vertrekken naar de Efteling, dat ligt ten slotte op loopafstand van het hotel! Vul bij het ontbijt een heerlijke lunchbag en je maag is de hele dag gevuld. En geen zin om de hele dag met de tassen te sjouwen? Dan huur je gewoon een bolderkar bij ons!

Klik hier voor alle informatie over de arrangementen

Verblijf in een hotel vlakbij de Beekse Bergen

Ga jij op zoek naar de gorilla’s, olifanten of impala’s? In de verschillende gebieden van de Beekse Bergen zijn ze allemaal te spotten! Bij het GuestHouse Hotel vlakbij Hilvarenbeek en de Beekse Bergen overnacht je daarna heerlijk in een van de familiekamers. We hebben kamers van 2 tot wel 8 personen!

Restaurant bij de Beekse Bergen

Op zoek naar een restaurant in de buurt van de Beekse Bergen? Kom dineren in onze FoodBar! De FoodBar is dagelijks geopend van 17.00 tot 21.30 uur. Je kunt in de FoodBar genieten van diverse pizza’s, maar ook een burger of heerlijke salade ontbreekt niet op de kaart. Na het diner kun je bij ons overnachten en de volgende dag een bezoekje brengen aan de Efteling of Beekse Bergen.

boek direct je verblijf

GuestHouse Hotel ligt op slechts 20 autominuten loopafstand van de Beekse Bergen. Een klein stukje met de auto en je waant je zo in Afrika!

Er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel, je zult nog tijd te kort hebben. Breng een bezoek aan de Efteling of aan Safaripark Beekse Bergen, ga wandelen en/of fietsen in de Loonse en Drunense of shop till you drop in Den Bosch, Tilburg of Breda.

Maar natuurlijk! Ontdek hoe jouw favoriete dieren de winter doorkomen. Tijdens een van de safari’s zit je ook nog eens droog en lekker warm.